• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 108800 1728
Orchid

Orchid

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 19:20
Та це ж така традиція. Пошвидше привітати. Навіть якщо потім виявиться, що вітали не того/не тих, але то таке. Головне - традиції дотриматися!
Ой, згадала оту промову вважаючого себе президентом В.Ф. у 2004)))... яка почалася українською, а закінчилася російською 
Нафаня

Нафаня

Заходил(а): 24.06.2015
Район: Центральный
Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Инна С 31 October 2012, 14:43

Нет, ну я понимаю - нервы, максимализм, абсолютная уверенность в собственной правоте. Но вы хоть за словами следите, сколько раз вам уже об этом писали.... Удивляюсь, что тему не закрыли вообще.

ПР бандиты? Не спорю. Сволочи и гады. Азарова вообще бы прибила, аллергия у меня на него. Оппозицию белая и пушистая? Три ха-ха. При премьерстве Тимошенко, приходят к знакомому предпринимателю (у него небольшое собственное дело) товарищи из БЮТ. Надо оказать помощь партии. Окажешь - будешь работать, не окажешь - не будешь. Вот ваша хваленая оппозиция с проверенными/перепроверенными людьми, которые идут в парламент работать. По понятным причинам подставлять своего знакомого, называть его имя и сферу деятельности я не буду. И не думаю я, что в городе/стране он такой был один. Так что, патриотичные, умные, образованные, далекосмотрящие форумчанки, я вас умоляю, следите за словами. Пожалуйста. Даже не за словами - за текстом, который набираете. 

Если уж матери, любящие своих детей, не могут нормально друг с другом общаться, что говорить о стране в целом? Разочарование в людях просто зашкаливает.

согласна на все 100% (ловлю тапки!) а, главное, все они, когда приходят к власти почему-то про нас и свои обещания забывают... какого цвета бы не были... эта Рада, какая бы она сейчас и не получилась, будет самой "веселой" за все 20-ть лет. Теперь ни один день без драки не пройдет (даже мы тут никак не можем найти с оппонентами общий язык никак...) - и о какой продуктивности речь вести... да, мне стыдно в первую очередь перед дочерью... но я не за регионалов (до этого только за них и голосовала, при этом совсем не считаю и не чувствую себя "быдлом с низким интелектом", простите кого обидела...) и не за кого другого не голосовала. Простите, НО мне не нравятся ни коммунисты, ни оппозиция, ни Удар, ни Свобода! и тем более КоролЁва... все они паслись и пасутся у одной кормушки только маскируются каждый в свою "шкурку"... проблема в том, что, если бы появился кто-то по-настоящему ДОСТОЙНЫЙ - его бы просто убрали и не дали даже близко пройти во власть... ... 2004 ... и что? стало хоть на йоту лучше????
Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
gossip

gossip

Заходил(а): 29.12.2019
Район: Заводской - Лески
Телефон: 066-два-822-760
gossip
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 belolapik 31 October 2012, 11:02
Пы сы - ну вот КАК ?? можно было выбрать Наконечного?? И эти люди обижаются, когда их называют быдлом!
Я Вам поясню - як. Діалог близьких людей (російською):
- За кого голосувати?
- Радять за Наконечного.
- Ой, ну добре, а то взагалі нікого не знаю там.
В мене  легкий шок, оскільки ці люди - українці, майже україномовні ("суржикомовні"), та завжди були налаштовані проти ПР. Я питаю:
- Та як же ж це, він же регіонал???
- Тай хай хто, аби щось робив.
Кінець розмови. Щось пояснити нереально, я це розумію, результатом стала б лише свара в родині...

Або ще історія: на виборчій дільниці одна сусідка питає іншу: "Валя, покажи мені, хто нам порядок во дворі навів? Я за нього буду". Та показуює, чесна. Я б показала когось іншого, я не чесна :))

jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Нафаня, а якісь пропозиції є? Ну там вила в руки брати чи скинутися за дитячі гроші та кіллера найняти? Чи це так, аби сказати, що всі погані, і далі сидіти слухати промови судимого президента та милуватися на бійки в парламенті? Вічно чекати політичного прЫнця на білому коні? Не подобається ніхто з нинішніх лідерів - активізуйтесь та шукайте того лідера, чи хоч самі ставайте на чолі. Але ж ні - ми будемо сидіти на печі та у носі колупатися, зате подавайте зразу і все, а ми тут будемо носа воротити, якщо у запропонованого прЫнця манжетка забруднилася.

"если бы появился кто-то по-настоящему ДОСТОЙНЫЙ - его бы просто убрали и не дали даже близко пройти во власть"

Так отож, давайте зробимо хоча б мінімум - створимо умови, щоб той достойний взагалі мав шанси, по-перше, з'явитись, а по-друге, не бути з'їденим при першій же прояві себе. Нинішня влада цього шансу не залишає абсолютно. Нинішня опозиція той шанс хоч трохи дає. Саме тому я голосувала за неї - за отой примарний шанс. Іншого шляху на сьогодні не бачу, як тільки побачу кращий - з радістю піду.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Нафаня 31 October 2012, 20:55
 2004 ... и что? стало хоть на йоту лучше????
вже 150 разів задавали це питання, і вже неодноразова відповідали, що в той час було дійсно краще! а от на питання нинішніх "опозиціонерок "(мешканок форуму), чи при януковичі стало краще, ще ЖОДНА не відповіла, що життя пАкращилось і чим саме. так, про знайомих хтось писав, але про себе особисто - ніхто!
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Нафаня 31 October 2012, 20:55
Простите, НО мне не нравятся ни коммунисты, ни оппозиция, ни Удар, ни Свобода! и тем более КоролЁва... 
А перестрілки в центрі міста серед білого дня подобаються? Чи ви в бронежилетах ходите? У мене родичка, до речі, недавно стала свідком таких розваг наближених до нинішньої влади ... на Адміральській о п"ятій вечора ... Просто йшла з роботи.
Дійсно, навіщо боротися із діючою владою? 

... чи не навіщо, а як

Yazisha

Заходил(а): 01.07.2014
Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 21:08
А перестрілки в центрі міста серед білого дня подобаються? Чи ви в бронежилетах ходите? У мене родичка, до речі, недавно стала свідком таких розваг наближених до нинішньої влади ... на Адміральській о п"ятій вечора ... Просто йшла з роботи.
Дійсно, навіщо боротися із діючою владою? 
Яночка, тезка моя дорогенька, так вы ж не боретесь, вы же тут тока поносите друг друга и оскорбляете. Не Вы, Яна лично, а все ВЫ! Какая же это борьба???

Мозги, конечно, не видно, но когда их не хватает - заметно!

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 21:16
Яночка, тезка моя дорогенька, так вы ж не боретесь, вы же тут тока поносите друг друга и оскорбляете. Не Вы, Яна лично, а все ВЫ! Какая же это борьба???
Хоч і в дрібничках, але боротьба. Може, хоч комусь з тих гордих неголосуючих противсіхів стане соромно, або нарешті хоч щось дійде до тих, хто голосує за дитячі майданчики. Правда, надії на це мало.

А так - знаєте, під час війни були й тилові підрозділи. Вони не воювали безпосередньо, але створювали умови, щоб бійці могли воювати. І те, як ми виховуємо дітей, що робимо безпосередньо у своєму житті - впливає в тому числі і на всю країну. Он, наприклад, у сусідній темі обговорення - люди здають гроші на школи, дитсадки - але ж це протизаконно. А ми це підтримуємо. І так у всьому. Основна боротьба йде тихо й непомітно, і поки ми покірно сприймаємо все те, що нам навколо не подобається (чи то зі страху, чи то з ліні, чи то з небажання виділятися), - ми програємо, ось так.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 21:16
Ми з вами, наче, за одним столом не випивали...
Боротьба- це, в першу чергу, виконання свого громадянського обов"язку (це я про голосування). Що ви взагалі знаєте про мою боротьбу, що дозволяєте собі засуджувати засоби?!
І знов дежавю... Вище я вже просила навести приклад (у цитаті), де була образа, спрямованна на конкретну особу. Інше- ваші фантазії.
Нафаня

Нафаня

Заходил(а): 24.06.2015
Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   31 October 2012

для начала, категории гордых прохвостовопть таки, себя не отношу. А Вы, пожалуйста, прекратите ставить на людях ярлыки! Герои страны! По другому не скажешь!

Я ВАС не оскорбляла!!!

стреляли и во времена Кучмы. Еще в 1995 или 1996 на Макарова с автоматами и гранатами...

у нас всегда было и будет весело((( но, не стоит людям все время гадости говорить, если они что-то не так делают КАК ВЫ!

Я, к сожалению, улучшений не почувствовала ни в 2004, ни в 2005, ни сегодня....

за Вас рада!

Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 21:26
І знов дежавю... Вище я вже просила навести приклад (у цитаті), де була образа, спрямованна на конкретну особу. Інше- ваші фантазії.
В мене теж дежавю... Отак прийде хтось у тему, гордо фиркне типу "а чим ваша опозиція краща", а коли його, як нашкодивше щеня, у факти та аргументи носом тикнеш, ображається, вимагає поваги, звинувачує в образах, сам накидає прямих образ з переходом на особистості, і гордо йде...

Orchid
, цитат Ви не дочекаєтесь, не тримайте надії.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   31 October 2012
Я чому це раптом голосувати - це обов"язок.?
Взагалі-то це право.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 21:26
Ми з вами, наче, за одним столом не випивали...
Боротьба- це, в першу чергу, виконання свого громадянського обов"язку (це я про голосування). Що ви взагалі знаєте про мою боротьбу, що дозволяєте собі засуджувати засоби?!
По-моему я вас ничем не обидела-если бы выпивали я бы к вам на "ТЫ" обратилась))
Так давай те соберемся и пойдем под николаевский исполком или как это у вас тут называется.... и будет выражать свое недовольство, а писать на форумах, сидя дома за компом и я как вы догадались могу))))

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 Нафаня 31 October 2012, 21:28

для начала, категории гордых прохвостовопть таки, себя не отношу. А Вы, пожалуйста, прекратите ставить на людях ярлыки! Герои страны! По другому не скажешь!

Я ВАС не оскорбляла!!!

стреляли и во времена Кучмы. Еще в 1995 или 1996 на Макарова с автоматами и гранатами...

у нас всегда было и будет весело((( но, не стоит людям все время гадости говорить, если они что-то не так делают КАК ВЫ!

Я, к сожалению, улучшений не почувствовала ни в 2004, ни в 2005, ни сегодня....

за Вас рада!

Ярлыки и гадости (оскорбления) это и есть прямая обязанность многих, николаевских форумчанок))

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 21:22
Хоч і в дрібничках, але боротьба. Може, хоч комусь з тих гордих неголосуючих противсіхів стане соромно, або нарешті хоч щось дійде до тих, хто голосує за дитячі майданчики. Правда, надії на це мало.

А так - знаєте, під час війни були й тилові підрозділи. Вони не воювали безпосередньо, але створювали умови, щоб бійці могли воювати. І те, як ми виховуємо дітей, що робимо безпосередньо у своєму житті - впливає в тому числі і на всю країну. Он, наприклад, у сусідній темі обговорення - люди здають гроші на школи, дитсадки - але ж це протизаконно. А ми це підтримуємо. І так у всьому. Основна боротьба йде тихо й непомітно, і поки ми покірно сприймаємо все те, що нам навколо не подобається (чи то зі страху, чи то з ліні, чи то з небажання виділятися), - ми програємо, ось так.
Так давайте тогда обнародуем написанное на тех форумах, или сайтах то, что Вы тут пишите. Вот это будет боротьба.

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 21:59
Так давайте тогда обнародуем написанное на тех форумах, или сайтах то, что Вы тут пишите. Вот это будет боротьба.
Емм... не зрозуміла суть пропозиції.
Можна пояснити? Що обнародувати і на яких сайтах/форумах?

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 jozh 31 October 2012, 22:02
Емм... не зрозуміла суть пропозиції.
Можна пояснити?
Да можно, извините не дописала, хотела написать что обнародуем там где это будут читать наше замечательное правительство

Orchid

Orchid

Orchid
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 21:56
По-моему я вас ничем не обидела-если бы выпивали я бы к вам на "ТЫ" обратилась))
Так давай те соберемся и пойдем под николаевский исполком или как это у вас тут называется.... и будет выражать свое недовольство, а писать на форумах, сидя дома за компом и я как вы догадались могу))))
Зараз немає потреби йти до ісполкому. Я це кажу, бо знаю, бо цікавилась, бо обговорювала в іншому колі, а не лише на форумі. Тут я спілкуюсь, висловлюю свою думку. Ви нічогісінько не знаєте ані про моє життя, ані про боротьбу (чи не боротьбу). Ви не голосуєте, бо вам це нецікаво. Я маю абсолютно протилежну позицію. Про що ми з вами розмовляємо? Навіщо ви мені вказуєте, що мені робити? 
І на останок... Ви недооцінюєте впливу інтернет-форумів. Тому є багато прикладів.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   31 October 2012
Цитата: #9313 Yazisha 31 October 2012, 22:03
Да можно, извините не дописала, хотела написать что обнародуем там где это будут читать наше замечательное правительство
А Ви впевнені, що вони читати те будуть? І якщо навіть прочитають, то хоч якось приймуть до уваги?
Я впевнена, що ні.

Yazisha

Yazisha
профиль закрыт
   31 October 2012
Цитата: #9313 Orchid 31 October 2012, 22:05
Зараз немає потреби йти до ісполкому. Я це кажу, бо знаю, бо цікавилась, бо обговорювала в іншому колі, а не лише на форумі. Тут я спілкуюсь, висловлюю свою думку. Ви нічогісінько не знаєте ані про моє життя, ані про боротьбу (чи не боротьбу). Ви не голосуєте, бо вам це нецікаво. Я маю абсолютно протилежну позицію. Про що ми з вами розмовляємо? Навіщо ви мені вказуєте, що мені робити? 
І на останок... Ви недооцінюєте впливу інтернет-форумів. Тому є багато прикладів.
Я не голосую потому что не прописана. а во-вторых, мой голос ничего изменит, там все за нас с вами решено

Просматривают эту тему:

Forum