Цитата: Ссылка (02 Ноябрь 2013 16:44)
Елена, если вы читали, я не собиралась вообще идти к заведующей, и пока не собираюсь. Если и идти к заведующей, то по поводу неадекватности воспитателя, но никак не по поводу танца и тд. Я не шла к воспитательнице с претензией, хотела подойти и найти пути решение такой проблемы, объяснить, что ребенок очень часто болеет и рискует просидеть все утренники, я надеялась на диалог, думала, что, возможно, она предложит какой-то выход. Предложила свой. Но диалога не состоялось, а воспитатель впала в истерику, чем меня просто ошарашила.
Ну, по перше, я все-таки не Єлена, в мене є ім"я і нік, тому мені дивно, нащо до мене звертатись чужим іменем. Бачите, просто одне слово, а мені дуже неприємно. Але я не дуже-то образлива, так що переживу :)))
Рішення проблеми у вигляді виходу мами танцювати з дитиною мені особисто здається дуже дивним. Логічніше було б домовитись брати слова і хоч інколи відвідувати репетиції, особливо, якщо садочок знаходиться поруч. Те, що вихователь ""тикає", мене дуже дивує, м"яко кажучи.
Я ще на першій сторінці обговорення запропонувала Вам в подальшому попереджати такі випадки і просто домовлятись, як Ви будете готуватись до таких ранків. Їх всього 3-4 на рік, як на мене, то вивчити кілька пісень із дитиною вдома і сходити на пару репетицій під час ""незаразного" періоду хвороби це не проблема.
з.і. Розборок з приводу телефонної розмови я б теж не влаштовувала. Тикання та бросання трубки нічого хорошого про вихователя не говорять, але якщо брати взагалі, то вона не зобов"язана розмовляти ні з ким по телефону, якщо їй телефонують на її особистий номер.