moonsun VIP пользователь
10 December 2013
Я таки прочитала тему. Так і не знайшла фактів.
Nuska, підкажіть будь-ласка:
1) що саме ви називаєте стабільністю, тобто які реформи, закони, події свідчать про стабільність в державі?
2) як ви думаєте, чому за 3 роки зовнішній держборг України збільшився вдвічі, тобто за 3 роки взяли кредитів більше, ніж за попередні 18?
3) як збільшення боргів корелює з твердженням про покращення і стабільність?
4) хто вам пропонував гроші за поїздку на майдан? я дуже дбаю про свою репутацію і коло спілкування - я маю знати, якщо хтось з моїх однодумців така наволоч. протягом кількох днів на майдані в Києві я бачила депутатів районних, міських і обласних рад, які колять дрова, готують і роздають їжу, влаштовують на ночівлю людей. кілька разів я намагалася всучити молоді грошей, щоб вони докупили того, чоо їм бракує, від мене жахалися, казали, що все є, тому єдиним способом було підслухати, що треба, піти купити і принести. ваші твердження про гроші "за поїхати на майдан" ніяк не корелюють з моїм досвіом і інформацією. хочу знати правду, всю правду. надайте імена та/чи телефони тих, хто пропонував і тих, кому пропонували.
5) які факти з професійної політичної діяльності опозиційних лідерів дають вам підстави вважати їх гіршими за діючу владу?
6) як мають діяти спецпідрозділи у випадку провокацій і заворушень за законом?
Сподіваюсь отримати відповіді хоча б на ці кілька запитань.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.