• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 372023 10098
katyamakc

katyamakc

Заходил(а): 03.10.2017
Район: Центральный
Телефон: 063 945 23 55 097 733 47 08
katyamakc
Новичок
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 11:57)
Я хочу зрозуміти Вашу логіку? Я ще раз питаю, Ви вважаете, що таку кількість людей можна проплатити?

з.і. і я теж не можу поїхати на майдан, бо в мене діти і все таке. Але я вклоняюся в ноги тим, хто там мерзне і підставляється під Беркут заради майбутнього моїх дітей! Я маю гідність не ображати БЕЗ ДОКАЗІВ навіть думкою тих героїв. Бо для мене вони дійсно герої!
А Ви зайшли в тему, ляп язиком, а коли про докази та аргумети мова, це вже ні. Бо це просто "СВОЕ Личное мнение"((( На чому вона грунтується, ота ваша особиста думка? Доведіть її.

Я не хочу спорить с вами. У вас свое мнение, у меня свое. Ну, не верю я в искренность большинства. Я никого не обвиняю. Мне лично предлагали поехать на майдан, когда это все только начиналось. Только тогда платили всего 150 грн.
dina_barta

dina_barta

Заходил(а): 17.01.2021
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 063-28-78-444 (viber)
dina_barta
VIP пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 11:57)
Я хочу зрозуміти Вашу логіку?
А Ви зайшли в тему, ляп язиком, а коли про докази та аргумети мова, це вже ні. Бо це просто "СВОЕ Личное мнение"((( На чому вона грунтується, ота ваша особиста думка? Доведіть її.

Логіка така: я без грошей не вийду, тому більшість, хто стоїть - стоять за гроші.
Юла

Юла

Заходил(а): 01.08.2018
Район: Заводской - Лески
Юла
Активный пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 09:08)
Дайте ссылку на ночной разгон 11 числа с видео, пазязя. А то интернет медленный, а мои российские знакомые как всегда уверены, что мы там Беркут уничтожаем.

Сестра моего мужа в Сочи живет. Она уверена, что майдан расстрелять нужно. Абсолютно мирный человек, кстати. Там по зомбоящику такое несут, мама не горюй!
немецкий и английский для детей и взрослых. 066 336 94 96
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:28)
Сестра моего мужа в Сочи живет. Она уверена, что майдан расстрелять нужно. Абсолютно мирный человек, кстати. Там по зомбоящику такое несут, мама не горюй!

Ну, в нас також по зомбоящику вже 4-й рік говорять про якесь міфічне покращення і стабільність... Просто наші люди у більшості мислять критично. В мене вже три місяці немає телебачення - я стала себе краще почувати)))
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:26)
Мне лично предлагали поехать на майдан, когда это все только начиналось. Только тогда платили всего 150 грн.

Оце цікаво. Якщо особисто Вам, а не двоюрідному брату чоловіка троюрідної бабушки Вашої сусідки з будинка, що поруч, то маєте пам"ятати: хто саме і за яких обставин. Напишіть, це ж не секрет. Аля розбереться, в неї є виходи на всіх, хто міг гіпотетично запропонувати Вам такий варіант.

І що це за "всього 150"? Є докази, що зараз платять більше? Чи Вам знову здається на підставі Вашої особистої думки, що мають платити більше?
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   12 December 2013
Я не хочу спорить с вами. У вас свое мнение, у меня свое. Ну, не верю я в искренность большинства. Я никого не обвиняю. Мне лично предлагали поехать на майдан, когда это все только начиналось. Только тогда платили всего 150 грн.

Я ось помітила таку тенденцію... Загалом, гроші пропонують противникам ЄС і прихильникам Януковича. Це чому так виходить? Чому нікому, хто за Майдан, не пропонують?????
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:32)
Я ось помітила таку тенденцію... Загалом, гроші пропонують противникам ЄС і прихильникам Януковича. Це чому так виходить? Чому нікому, хто за Майдан не пропонують?????

Та дівчина пише, що саме за мітинг на Майдані їй пропонували.
Orchid

Orchid

Район: Заводской
Orchid
VIP пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:32)
Я ось помітила таку тенденцію... Загалом, гроші пропонують противникам ЄС і прихильникам Януковича. Це чому так виходить? Чому нікому, хто за Майдан не пропонують?????

Бо в них теж "свое ЛИЧНОЕ мнение" кому і що пропонувати))))
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 11:40)
Не хотела писать здесь, но не выдержала... Платят ли тем, кто стоит на майдане? Я уверена, что большинству платят... Потому что, только обеспеченный человек может позволить себе за свои деньги уехать из родного города, оставить работу и семью. Возможно, я все примеряю на себя. Но я должна работать и муж мой должен работать, чтобы обеспечить себя и ребенка. И такую роскошь, как стоять бесплатно на майдане, мы себе позволить не можем.... ИМХО

За всі дні майдану не надано жодного фото чи відео, де комусь щось платять. А з вол'єру для тітушок про це вільно кажуть, ще й жаліються, що не доплачують і годують погано. Щовечора ми збираємося на майдані в Миколаєві, збираємо у скриньку гроші, щоб допомогти дістатися до КИєва тим, хто хоче поїхати, але сплатити за квитки не може. Зверніть увагу, я кидаю гроші у скриньку і залишаюся осторонь від купівлі квитків, не контролюю, чи людина пішла на майдан, тобто цілковита довіра і співпраця однодумців. Мої статки дозволяють себе забезпечувати, тому, коли я їхала до Києва, одним зі способів моєї підтримки було те, що я не використовувала нічого, що там надають: я сама собі зняла номер в готелі, а не займала місце для ночівлі у КМДА, Домі профспілок, Жовтневому палаці, Єкспоцентрі і інших місцях, де надають місця для відпочинку майданівцям; обідала я теж не за рахунок майдану, а в ресторанчиках неподалік; з собою привезла те, що було у найбільшій потребі на час мого виїзду з міста - інформація постійно оновлюється в Інтернеті - тобі це були рукавички, шапки, шарфи та дощовики. Їхала своєю автівкою, тобто не витрачала гроші спільноти на квитки, ще й своїх додала у скриньку.
Взагалі помітила, що прошарок тих, хто був би середнім класом України, якби не кримінальний устрій в державі, зараз підтримає саме майдан ,вкладає в нього свої гроші, ставиться як до роботи, як до дуже важливого проекту, зиск з якого рахується не в грошах, а в якості життя і в повазі до себе.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:34)
Та дівчина пише, що саме за мітинг на Майдані їй пропонували.

Я ж про те й пишу! Як організатори знаходять і пропонують гроші саме тим, хто не підтримує революційних настроїв. Ось, наприклад, я підтримую Майдан, сиджу дома, але ніхто мені не пропонував заробити грошенят, ще й якщо це не протирічить моїм вподобанням. Це якийсь специфічний "талант" у координаторів, виходить так?
katyamakc

katyamakc

Заходил(а): 03.10.2017
Телефон: 063 945 23 55 097 733 47 08
katyamakc
Новичок
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:31)
Оце цікаво. Якщо особисто Вам, а не двоюрідному брату чоловіка троюрідної бабушки моєї сусідки з будинка, що поруч, то маєте пам"ятати: хто саме і за яких оставин. Напишіть, це ж не секрет. Аля розбереться, в неї є виходи на всіх, хто міг гіпотетично запропонувати Вам такий варіант.

Дальше дискуссию продолжать не собираюсь.
Юла

Юла

Юла
Активный пользователь
   12 December 2013
Только тогда платили всего 150 грн.

А если бы больше предложили,то согласились бы?
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   12 December 2013

О! Нарешті від першої особи. Скажіть, будь ласка, хто і кому пропонував. У ЛС, якщо боїтеся справжі імена писати в загальному доступі.
Які умови пропонували? Де збір, куди їхати, де там знаходитися, де ночувати, що робити тощо?
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:40)

А ніхто і не розраховував, бо у Вас крім "СВОЕ Личное мнение" аргументів і доказів немає. То не наговорюйте на людей, не ображайте їх своїми власними припущеннями, які йдуть виключно з Вашої голови і обмежуються вимірюванням ситуації грошима. Люди стоять ПРОТИ ВСТАНОВЛЕННЯ ДИКТАТУРИ У ДЕРЖАВІ.
Це безкоштовно.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:42)
О! Нарешті від першої особи. Скажіть, будь ласка, хто і кому пропонував. У ЛС, якщо боїтеся справжі імена писати в загальному доступі.
Які умови пропонували? Де збір, куди їхати, де там знаходитися, де ночувати, що робити тощо?

Все, пізно. Сполохали.
Юла

Юла

Юла
Активный пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:37)

Взагалі помітила, що прошарок тих, хто був би середнім класом України, якби не кримінальний устрій в державі, зараз підтримає саме майдан ,вкладає в нього свої гроші, ставиться як до роботи, як до дуже важливого проекту, зиск з якого рахується не в грошах, а в якості життя і в повазі до себе.

В этом-то и разница - в мироощущении, мировосприятии. Вы, я и многие другие готовы брать на себя ответственность за происходящее вокруг. Мы понимаем, что именно от наших действий сегодня во многом зависит будущее наших детей. Мы готовы работать, главное, чтобы не мешали. Даже помогать не надо.

А те,кто с другой стороны предпочитают, чтобы за них все делали власть, соседние президенты или кто угодно, кроме них. Детские повысили - ура! Это круто. Но как по мне, лучше б мне дали возможность беспрепятственно заработать больше на содержание своих детей.
moonsun

moonsun

moonsun
VIP пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:40)

блін...
ну от як це зветься?! ну я не йорнічаю! я дійсно перша підо поганою метлою гнати, якщо виявиться, що хтось з опозиціонерів таке утнув!
ті, хто мене знають поза форумом, можуть підтвердити, що мені пофіг кого обкласти і до молекулярного рівня привселюдно з лайном змішати, якщо воно потвора і нікчема. Я готова діяти, якщо матиму хоч якісь докази.
а тут замість конкретики "дискуссию продолжать не собираюсь"...

отже стверджую - ви провокатор і брехуха! в вас немає жодних доказів, але ви дозволяєте собі ображати людей дії, людей справи, людей сумління, те, що ви робите, мовою юристів зветься наклепом і може бути підставою для судового переслідування.
ГАНЬБА!!!!

Алёшка

Заходил(а): 18.08.2016
Район: Ленинский - ЮТЗ
Алёшка
Активный пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:24)
Про пожарный - это вы в точку. Не хочу говорить куда, но пожарные вэтом году приходили 3 раза и каждый раз им ноут новый покупали, иначе в любом случае найдутся проблемы. Хотя территория предприятия такова, что там пожаров в принципе себе нереально представить и все по правилам сделано.

Так це не тільки пожежники. Іще є ветеринарна служба, захист прав споживачів, податкова, інспекція з благоустрою.
І от якби перевіряли, знаходили порушення, а то ж заздалегідь подзвонять, що їх на перевірку відправляють і кажуть готуйтесь. А деякі вже й зі списком приходять, що їм потрібно.
Захист прав споживачів на початку цього року по 2 тисячі гривень з підприємців витрясав - чи плати, чи працювати не дамо.
Навіть на останнім рубежі Промінь віри в нас ще не погас, Боже, Україну збережи, Господи, помилуй нас. Нам свою всемилість покажи Правдою повсюди й повсякчас, Боже, Україну збережи, Господи, помилуй нас.
dina_barta

dina_barta

dina_barta
VIP пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:47)

отже стверджую - ви провокатор і брехуха! в вас немає жодних доказів, але ви дозволяєте собі ображати людей дії, людей справи, людей сумління, те, що ви робите, мовою юристів зветься наклепом і може бути підставою для судового переслідування.
ГАНЬБА!!!!

Підтримую. Брехня і наклеп.
Юла

Юла

Юла
Активный пользователь
   12 December 2013
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 12:50)
Так це не тільки пожежники. Іще є ветеринарна служба, захист прав споживачів, податкова, інспекція з благоустрою.
І от якби перевіряли, знаходили порушення, а то ж заздалегідь подзвонять, що їх на перевірку відправляють і кажуть готуйтесь. А деякі вже й зі списком приходять, що їм потрібно.
Захист прав споживачів на початку цього року по 2 тисячі гривень з підприємців витрясав - чи плати, чи працювати не дамо.

Я лично сталкивалась с пожарными и с облэнерго, когда на каждый праздник нужно инспекторам обязательно неплохие подарочки готовить, иначе.... можно не продолжать.
Просматривают эту тему:

Forum