Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 11:40)
Не хотела писать здесь, но не выдержала... Платят ли тем, кто стоит на майдане? Я уверена, что большинству платят... Потому что, только обеспеченный человек может позволить себе за свои деньги уехать из родного города, оставить работу и семью. Возможно, я все примеряю на себя. Но я должна работать и муж мой должен работать, чтобы обеспечить себя и ребенка. И такую роскошь, как стоять бесплатно на майдане, мы себе позволить не можем.... ИМХО
За всі дні майдану не надано жодного фото чи відео, де комусь щось платять. А з вол'єру для тітушок про це вільно кажуть, ще й жаліються, що не доплачують і годують погано. Щовечора ми збираємося на майдані в Миколаєві, збираємо у скриньку гроші, щоб допомогти дістатися до КИєва тим, хто хоче поїхати, але сплатити за квитки не може. Зверніть увагу, я кидаю гроші у скриньку і залишаюся осторонь від купівлі квитків, не контролюю, чи людина пішла на майдан, тобто цілковита довіра і співпраця однодумців. Мої статки дозволяють себе забезпечувати, тому, коли я їхала до Києва, одним зі способів моєї підтримки було те, що я не використовувала нічого, що там надають: я сама собі зняла номер в готелі, а не займала місце для ночівлі у КМДА, Домі профспілок, Жовтневому палаці, Єкспоцентрі і інших місцях, де надають місця для відпочинку майданівцям; обідала я теж не за рахунок майдану, а в ресторанчиках неподалік; з собою привезла те, що було у найбільшій потребі на час мого виїзду з міста - інформація постійно оновлюється в Інтернеті - тобі це були рукавички, шапки, шарфи та дощовики. Їхала своєю автівкою, тобто не витрачала гроші спільноти на квитки, ще й своїх додала у скриньку.
Взагалі помітила, що прошарок тих, хто був би середнім класом України, якби не кримінальний устрій в державі, зараз підтримає саме майдан ,вкладає в нього свої гроші, ставиться як до роботи, як до дуже важливого проекту, зиск з якого рахується не в грошах, а в якості життя і в повазі до себе.