- (10) Поддержать автора
-
Поделиться
Olivia Alpi
Семья:
Olivia Alpi
|
Имя: olja.kotja Группа: Активный пользователь Сообщений: 409 Регистрация: 12.05.2010 Заходил(а): 21.09.2017 |
Olivia Alpi
Активный пользователь
12 December 2013
P.S. я однозначно против Янука и его команды( кто бы они ни были)
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:17)
К сведенью - Нельсон Мандела, уже покойный, тоже типа бывший зэк, который отсидел больше 25 лет. Карму ему это не испортило.
Я більш того скажу - в Україні вже був політик, який сидів у в"язниці і його репутацію це теж не псувало.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
Orchid
Семья:
Награды:
Orchid
|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
Orchid
VIP пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:35)
сразу пишу, я тему читаю совсем изредка и в большой политике плыву по течению откуда-то услышанных обрывков фраз. Но вот вопрос давно в голове сидит.Кто? Есть ли такой человек, который способен в сложившийся ситуации кризиса повести за собой страну и , что немаловажно, обеспечить хотя бы шаги к процветанию государства? Moonsun, вы видите таких? Если возможно, то напишите .
А якщо такого немає? Ну гіпотетично? Дозволяти себе гвалтувати?
mackry85
Семья:
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
mackry85
VIP пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:28)
добре, якщо нема коштів на юристів: давати взятки подарунками це нормальна справа.
про садики (может и сделали, мне не попадалось в прессе) - почему все (все!) заведующие по детским садам города, с управлением образования во главе - не написали в Киев, откуда это пришло, что в связи с тем-то и тем-то, не можем соотвествовать, либо пересмотрите норму - либо дайте денег на устранение...
Получив ответ, (даже отписку) - это уже бумажка проверяющим, что вот меры приняты.. писать- то можно бесконечно, до победы как и на майдане?
про садики (может и сделали, мне не попадалось в прессе) - почему все (все!) заведующие по детским садам города, с управлением образования во главе - не написали в Киев, откуда это пришло, что в связи с тем-то и тем-то, не можем соотвествовать, либо пересмотрите норму - либо дайте денег на устранение...
Получив ответ, (даже отписку) - это уже бумажка проверяющим, что вот меры приняты.. писать- то можно бесконечно, до победы как и на майдане?
В тому то і справа, що та писанина до одного місця!!!
Ну невже вони не знають, що до чого в нашій державі?
На хабарі, мабуть, трохи дешевше, аніж на юристів, суддів та папірці... Нам суд (виграшний) обійшовся у 20 тисяч, правда, не з цих питань. Кожен може собі таке дозволити?
Turbulent Bell
Награды:
Turbulent Bell
|
Имя: Фасоль Группа: VIP пользователь Сообщений: 2037 Регистрация: 01.09.2011 Заходил(а): 21.11.2025 |
Turbulent Bell
VIP пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:35)
сразу пишу, я тему читаю совсем изредка и в большой политике плыву по течению откуда-то услышанных обрывков фраз. Но вот вопрос давно в голове сидит.Кто? Есть ли такой человек, который способен в сложившийся ситуации кризиса повести за собой страну и , что немаловажно, обеспечить хотя бы шаги к процветанию государства? Moonsun, вы видите таких? Если возможно, то напишите .
На этот вопрос Moonsun уже отвечала неоднократно. Даже раза 3, насколько я помню.
Юла
Семья:
Юла
|
Имя: Jula Группа: Активный пользователь Сообщений: 487 Регистрация: 28.01.2010 Заходил(а): 01.08.2018 |
Юла
Активный пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:36)
так и не сдвинет никогда..
немецкий и английский для детей и взрослых. 066 336 94 96
Olivia Alpi
Семья:
Olivia Alpi
|
Имя: olja.kotja Группа: Активный пользователь Сообщений: 409 Регистрация: 12.05.2010 Заходил(а): 21.09.2017 |
Olivia Alpi
Активный пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:38)
На этот вопрос Moonsun уже отвечала неоднократно. Даже раза 3, насколько я помню.
200 страниц(
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:34)
Вы простите, но у Вас аргументы какие-то.. липкие что-ли.. В них увязаешь, вступая в в абсолютно бессмысленную полемику. Очень тяжело так дискуссии вести - дискуссиия в срач моментально превращается.
То Вы против Майдана, то Вы пошли бы, то Вы против Януковича, то говорите о субъективности. Сложно так.
Ну поймите же, что аргументы "от дураки", "лучше бы работать шли", "все политики конченные", "ничего хорошего из этого не будет", "я имею право на свое мнение" - это не аргументы. Это флуд.
И это тоже не только Вас лично касается.
Давайте спорить конструктивно.
То Вы против Майдана, то Вы пошли бы, то Вы против Януковича, то говорите о субъективности. Сложно так.
Ну поймите же, что аргументы "от дураки", "лучше бы работать шли", "все политики конченные", "ничего хорошего из этого не будет", "я имею право на свое мнение" - это не аргументы. Это флуд.
И это тоже не только Вас лично касается.
Давайте спорить конструктивно.
так я вообще, начала разговор с Мунсан, про оскорбления, а потом пошло поехало....
я не против майдана, я против Яныка, против ЕС (хотя у меня двоякое чувство),но поддерживаю тех кто борится, Потив ТС, разве я где то иначе высказывалась??????
А давайте вообще не спорить, и не указывать друг другу
http://www.spclub.mk.ua/sp/detskaya_odegda/4226/ детская одежда, копии брендов
Tulpan4ik
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 268 Регистрация: 12.10.2010 Заходил(а): 02.09.2020 |
Tulpan4ik
Активный пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:38)
покажите где. пожалуйста. интересно
Анюта_80
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Анюта_80
VIP пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:37)
В тому то і справа, що та писанина до одного місця!!!
На хабарі, мабуть, трохи дешевше, аніж на юристів, суддів та папірці... Нам суд (виграшний) обійшовся у 20 тисяч, правда, не з цих питань. Кожен може собі таке дозволити?
я уверена что по многим вещам не знают, и уверена что не интересно проверять как оно работает...
Написали и спустили, не думая.. , не проверяя, не контролируя и не устраняя недостатков (вот это администрирование настоящее)
а так для галки - министр спросил сделали? сделали...
в лучшем случае обратная связь будет только в в тех местах, где ущемили чей-то интерес, там могут поправить.
у нас масса людей в быту работают не по специальности, почему Вы думаете, что те, кто пишут законы, соображают на отлично?
(сразу оговорюсь, не все конечно).
Что за идея, что в Киеве, думают или должны думать лучше, чем в Нико?
про взятки - ваша позиция понятна. Положа руку на сердце, я понимаю, о чем вы говорите. да так и ломают людей.
Но я верю, что есть неравнодушные, борющиеся и пишущие, и отстаивающие закон, и инициирующие изменения.
короче, во всем юристы виноваты :)) им это выгодно (шутка)
Если у Вас и седьмой блин получился комом, к черту блины! Пеките комочки!
Николь
|
Имя: Николь Группа: VIP пользователь Сообщений: 2549 Регистрация: 06.05.2010 Заходил(а): 28.07.2017 |
Николь
VIP пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:44)
Зайдите на личную страничку и поищите там Ссылка
І щось в мені таке велить
збіліти в гнів до сотого коліна!
І щось в мені таке болить,
що це і є, напевно, Україна.
(с) Ліна Костенко
Иногда мне кажется, что люди просто хотят торжества насилия, потому что торжество разума и добрососедства для них - непостижимое, фантастика
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 645 Регистрация: 02.04.2011 Заходил(а): 10.04.2018 |
Евгешка
Активный пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:44)
называли Порошенко больше всех, Тигипко вспоминали, после речи Тягнибока - тоже решили что он достоин))))
насколько помню, решили, что выгоним Яныка, а там видно будет, будут ведь выборы, будут программы предвыборные, лучше кто-нибудт но не Янык
кажется Мунсан, была такого же мнения, что кто нибудь найдётся)))))
Turbulent Bell
Награды:
Turbulent Bell
|
Имя: Фасоль Группа: VIP пользователь Сообщений: 2037 Регистрация: 01.09.2011 Заходил(а): 21.11.2025 |
Turbulent Bell
VIP пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:42)
200 страниц(
Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:44)
А не покажу.
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:32)
Шановна Moonsun! Можливо, не зовсім коректне питання, але, на мою думку, дуже важливе для розуміння вашої позиції зокрема. Кого особисто ви бачите наступним президентом України?
Я почну трохи з-за рогу.
Існує патріархальне бачення державності. Головою держави має бути "Цар", який призначається кимось (божею волею, спадкоємністю, кулуарними домовленностями тощо), головне, що при патріархальному світогляді люди сприймають голову держави - як керівника, а себе як підлеглих, на призначення керівника вони за своїм світоглядом (і реальністю) не впливають, мають підпорядковуватися та виконувати накази влади.
Тепер трошки про громадянське бачення державності по цих же основних параметрах. Голова держави - це адміністратор апарату, якому делеговано функції координації роботи певних інституцій. Це персона призначається народом (обирається) на певний термін за для виконання певних задач. Тобто народ - керує, чиновники - просто менеджери, підпорядковані, тому мають звітувати, йти у відставку, якщо трапляються якісь негаразди в країні, бо нафіга такі менеджери, при яких безлад чи неприємності?
Я прибічниця другого погляду на державництво, тому я хочу не "когось конкретно", а виборів. За час майдана в мене особисто лідери опозиції стали викликати більше поваги.
1) Більшість тих, хто підтримує риторику "а де вони були раніше, а що ж вони нічого не робили раніше", як виявилося, насправді не цікавляться політикою, не моніторять діяльність ВР. Це ми бачили в цій темі. Приклад був про недоторканність. Багато хто із подивом дізнався, що звинувачення були безпідставні - опозиція настирливо пропонує законопроект за законопроектом щодо скасування недоторканності. Змінюють тому, що за законом неможна двічі голосувати за один і той же документ, тому, щоб знов подати його у секретаріат треба законопроект переписати зі змінами, узгодити з усім існуючим на цей час законодавством, перелічити всі зміни, необхідні у інших документів тощо, провести церез комісії, примусити Рибака виставити законопроект на розгляд в Раді. Все це час, все це робота по колу, але все це настирливо робиться.
2) Троє амбіційних чоловіків, які співпрацюють і не перетягують ковдру - це круто ,як на мене. Так, я читала в провласних виданнях та темниках про лебідя рака і щуку, проте окрім гасел нічого не бачила. Зов таки, де факти? Тому я бачу співпрацю і мені це подобається.
3) Якби хтось з них зараз почав передвиборчу кампанію (чого теж багато скептиків вимагали, і в цій темі теж), то хто б вони були? Це було б огидно. Ці політики діють в межах повноважень і обставин, при цьому весь час чують незадоволення і безпідставні закиди.
4) Утримати розлючених побиттям людей від крові - це суперпрофесійно! Молодці! Поставте себе на хвилинку. Ми тут, сидячи у теплі, за компами, ведемося на емоції, спалахуємо, кнопаємо по клаві із завзяттям, а там як? І вони не допустили кров, втримали.
5) Майданом вони пересуваються не у колі охоронців, рівень ризиків уявляєте? Але як справжні діячі вони не роблять для себе особливих умов. Чесно кажучи, я не очікувала такої відданості, і не повірила б, якщо б сама не бачила, як все організовано, наскільки вони виснажені і при цьому, як це приховують.
Можу і далі, але вже уявляю, скільки яду може бути у відповідь хоча б на ці пункти :)
Я чекаю на вибори. Якщо підуть всі троє, буду дивитися, як ведуть кампанії колишні союзники на близькому електоральному полі, найтехнічніший отримає мій голос. Якщо піде єдиний кандидиат, голосуватиму за нього, і на передвиборчій ріду працювати у його команду, якщо візьмуть :)
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.
moonsun
Награды:
moonsun
|
Имя: Аля Группа: VIP пользователь Сообщений: 3018 Регистрация: 03.11.2009 Заходил(а): 20.10.2017 |
moonsun
VIP пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:51)
называли Порошенко больше всех, Тигипко вспоминали, после речи Тягнибока - тоже решили что он достоин))))
насколько помню, решили, что выгоним Яныка, а там видно будет, будут ведь выборы, будут программы предвыборные, лучше кто-нибудт но не Янык
кажется Мунсун, была такого же мнения, что кто нибудь найдётся)))))
кажется Мунсун, была такого же мнения, что кто нибудь найдётся)))))
Шановна Евгешка, не знущайтесь з мого ніка, будь ласка. Якщо не вдається його вимовити вірно, друкуйте, як є. Вельми дякую.
З.І. moonsun = [mun'sʌn]
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.
Евгешка
Семья:
Евгешка
|
Евгешка
Активный пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 16:26)
Шановна Евгешка, не знущайтесь з мого ніка будь ласка. Якщо не вдається його вимовити вірно, друкуйте, як є. Вельми дякую.
З.І. moonsun = [mun'sʌn]
З.І. moonsun = [mun'sʌn]
оу, сорри, если обидела)
Olivia Alpi
Семья:
Olivia Alpi
|
Olivia Alpi
Активный пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 15:58)
я не очікувала такої відданості, і не повірила б, якщо б сама не бачила, як все організовано, наскільки вони виснажені і при цьому, як це приховують.
а вы уверены что они не для себя работают, а для народа? ( не хочу никого обидеть, пытаюсь сделать выводы для себя)
belolapik
|
Имя: Алена Группа: VIP пользователь Сообщений: 9857 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 24.10.2019 |
belolapik
VIP пользователь
12 December 2013 Моя хата з краю?
Мій друг і партнер заїхав на пилораму у Києві.
Його зустріли декілька мужиків припорошених снігом.
Він їм каже:
- продайте дрова
Вони:
- 15грн. за мішок
Він дає гроші, а вони питають:
- А куди тобі? На майдан?
Він:
- так
Вони:
- грошей не треба, бери скільки влазить.
Цей народ не здолати!!!
Мій друг і партнер заїхав на пилораму у Києві.
Його зустріли декілька мужиків припорошених снігом.
Він їм каже:
- продайте дрова
Вони:
- 15грн. за мішок
Він дає гроші, а вони питають:
- А куди тобі? На майдан?
Він:
- так
Вони:
- грошей не треба, бери скільки влазить.
Цей народ не здолати!!!

Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
belolapik
|
Имя: Алена Группа: VIP пользователь Сообщений: 9857 Регистрация: 21.10.2009 Заходил(а): 24.10.2019 |
belolapik
VIP пользователь
12 December 2013 Боролись ми. Боролись наші предки.
Вже наших втрат неміряне число.
А знов свободу починай з абетки.
А знову скрізь те саме, що й було. ©
moonsun
Награды:
moonsun
|
moonsun
VIP пользователь
12 December 2013 Цитата: Ссылка (12 Декабрь 2013 16:43)
а вы уверены что они не для себя работают, а для народа? ( не хочу никого обидеть, пытаюсь сделать выводы для себя)
А чому може бути тільки або-або? :) Людина обрала собі сферу діяльності і йде в ній до успіху. Алгоритм зрозумілий і однаковий для будь-якого фаху. Сором'язливий альтруість-ідеаліст не може бути вправним керівником, Боже бережи нас від романтиків у рожевих окулярах на верхніх щаблях влади.
Зараз ми бачимо як в умовах кризи і ризиків діють різні сили. Хтось одразу і прямо декларує свою позицію, хтось метушиться, хтось витримує паузу, щоб потім тихенько переповзти до переможців. Ми, виборці, маємо зараз дивитись і робити висновки, щоб на найближчих виборах використовувати цей лакмус.
Просматривают эту тему:
Forum