• (10) Поддержать автора
  • Поделиться

Тема закрыта: Евромайдан

Мята   
VIP пользователь   
29 November 2013 373956 10098
Kori

Kori

Заходил(а): 08.04.2026
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 09:58)
Беремо, що є, і докладаємо руку, щоб став таким, щоб всіх завидки взяли :)

Як будему руки докладать? Як сьогодні? Чи є інші шляхи? Чи ти не знаєшь, що як тільки наші політики ( всі без виключення) допадаються до влади, то гаплик приходить всьому, про що вони нам так солодко розповідають.
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
Район: Центральный
moonsun
VIP пользователь
   20 January 2014
Якщо щоразу не демонструвати, скільки народу виходять, щоб заявити свою позицію, то одразу буде заявка про "пару сотень маргіналів, які там чогось хочуть". Так, тупо виходити і стояти, вперто демонструвати, що і за місяць, і за два, не змінили незгоду на покору. Якщо три роки демонстрували покірність, то тепер треба витратити деякий час на демонстрацію непокори.
Та немає нікого супер-пупер. Будь-кого з історичних діячів можна взяти: його шлях - це шлях нормальної людини, з помилками і невдачами, з тими, хто підтримує, хто протистоїть і зі скептиками. Затертий вже за ці місяці Ганді - теж нездара? Не варто було його слухати - скільки часу він ото був ні риба, ні м'ясо, ніякий помітних, рішучих дій і однозначних результів? Треба було індусам його освистати і послати лісом, запроданця?
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Юла

Юла

Заходил(а): 01.08.2018
Район: Заводской - Лески
Юла
Активный пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 10:12)
уже вроде как начали вводить. что-то они там объясняли по этому поводу, что типа эти решения не озвучиваются. просто вводятся санкции и все. как-то так.

Нсколько я поняла, это пок все на уровне разговоров, мол, с американские счета власть имущих проверять начнут и т.п. не знаю, насколько это правда.
немецкий и английский для детей и взрослых. 066 336 94 96
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 10:05)
А вот тут я таки скажу эту фразу, которой до сих пор не было, но которую много раз предрекали... "Воооот, а что я говорила?" Я же с самого начала писала о том, что так и будет. А вы все волосы на одном месте рвали и кричали, что оппозиция супер пупер. И где она сейчас? Правильно, в ж..е!!!

Хто і де писав про опозицію "супер пупер"?
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 10:13)
Як будему руки докладать? Як сьогодні? Чи є інші шляхи? Чи ти не знаєшь, що як тільки наші політики ( всі без виключення) допадаються до влади, то гаплик приходить всьому, про що вони нам так солодко розповідають.

Громадянське суспільство контролює поліиків, змінює їх, якщо вони діють проти народу, вимагають законів і виконують закони - так, це не пари тижнів справа, але іншого шляху не буває. Дворічну дитину до інституту не запхаєш, а українці як народ загралися в дитинство і догралися до дідовщини. Про всіх без виключення - не згодна.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 10:14)
Хто і де писав про опозицію "супер пупер"?

Было написано достаточно хвалебных од в их сторону. Насколько они классные, вот сейчас придук к власти и все дружно заживем как в сказке.

Начинаем читать тему с самого начала и окажется, что то, что сейчас происходит, как раз очень ожидаемо и прогнозируемо...
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 10:19)
Было написано достаточно хвалебных од в их сторону. Насколько они классные, вот сейчас придук к власти и все дружно заживем как в сказке.

Начинаем читать тему с самого начала и окажется, что то, что сейчас происходит, как раз очень ожидаемо и прогнозируемо...

Це все було очікувано з того моменту, як Яника оголосили президентом.

Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   20 January 2014
Ссылка, мы с Вами говорим на разных языках, да, я словила себя на мысли, что действительно жду царя и волшебного решения, согласна с тем, что это так по детски. Но события ночи меня сразили наповал. Понятно почему "переговоры" сегодня утром, чтобы люди устали, чтобы люди увидели, что оппозиция их не уважает - хотите стоять, стойте, а мы будем продолжать выполнять указания власти и побежим к ним на поклон тогда, когда они нас готовы принять...
Я законченный параноик, но люди вроде радикально настроены, но 20 часов кидают коктейли и ходят кругами... чего вы там делаете? Уже или вперед или флагами махать...а так получается, что они ждут пока на них нападут и побьют? Какие же это радикалы..
mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 10:08)
Абсолютно согласна. Мы все склонны к идеализированию. Если отойти от эмоций, то открывается немного иная картина.

Очевидно, многие думали, что раз майдан собрался, Янукович на раз-два власть отдаст. Ничего подобного. Сейчас ,т.к. не получилось блиц-крига в декабре, многие настроены радикально. А к чему это приведет?! Никогда еще гражданскя война ни к чему хорошему не приводила, масса жертв, международная изоляция или еще хуже - вмешательство иностранных армий, разруха. Этого кто-то хочет? Я нет.

А разве их (лидеров оппозиции) кто-то идеализировал? Просто на них возлагали надежды, т.к. у них большая команда, в которой работают политологи, экономисты, юристы. Естественно, что люди рассчитывали, что ими будет предложен мало-мальский реальный план. Но стоять до победы и уповать на то, что у президента проснется совесть, уж простите, это утопия. А негарант и вовсе не замечал, что у него в стране кризис политический (не самый ли острый со времен независимости?).
Согласна, что вооруженное противостояние ни к чему хорошему не приведет, но приведет ли к хоть чему-то хорошему Майдан в том виде, который нам предлагают оппозиционеры?
Как я уже говорила, единственным вариантом мирного разрешения конфликта я вижу переход милиции на сторону народа. В чем очень сильно сомневаюсь...
annakoroleva

annakoroleva

Заходил(а): 23.12.2016
Телефон: 0636428019
annakoroleva
Активный пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 10:05)
А вот тут я таки скажу эту фразу, которой до сих пор не было, но которую много раз предрекали... "Воооот, а что я говорила?" Я же с самого начала писала о том, что так и будет. А вы все волосы на одном месте рвали и кричали, что оппозиция супер пупер. И где она сейчас? Правильно, в ж..е!!!

як би мені не хотілось,але сьогодні я з вами згодна як ніколи. Ну не можна годувати людей тільки словами. Цим трьом повірили люди,вийшли стоять 2 місяці,а ви їм одне й те саме.нічого конкретного,а влада часу не втрачаэ,занонів наприймала і плювала вона на всіх з високої гори.
На переговори вони підуть,хто хоче переговорів повинні були говорить ще вчора,щоб заспокоїти людей,а не чекати поки мудак підготуэться.

dinarij

Заходил(а): 24.02.2025
Район: Ленинский - ЮТЗ
Телефон: 0503942221
dinarij
VIP пользователь
   20 January 2014
розділяю цю думку:
Ссылка
чому лише зранку перемови - щоб поспати?
а може щоб усе ж таки підтягнути війська і залишки міліції?
де крок назустріч - хоча б забрати міліцію з банкової?

я розумію дії людей, що пішли з майдану і не відступають. може це не сама розумна річ, але це єдиний шлях змусити владу перестати ігнорувати свій народ.
поміркована влада української інтелігенції ніколи не перемагала грубу силу.
не можна розумними аргументами йти проти кулаків та куль.
мій гуманізм залишився у минулому року. разом з обіцянками Захарченко про "объективное расследование".

я не хочу громадянської війни, але дозволити зробити з українців безмовних рабів не можна.

Яценюк каже ігноруйте закони, бо вони суперечать конституції. я розумію це, ви розумієте це. але цей абсурд не буде заважати міліції заарештувати мою родину. чекати цього - коли вони почнуть заарештовувати "самых рьяных"?
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   20 January 2014
Как по мне, то оппозиция прос..ла свой второй реальный шанс. Нужно было собираться вчера втроем и переть к Яныку и требовать ( кстати по закону они должны контролировать власть) реакции на происходящее. А что сделала наша оппозиция? правильно, как всегда, ничего. только говорить красиво могут, причем, заметьте, ни о чем. Ничего конкретного за 2 месяца. Только бла бла бла. политические неудачники во главе с зеком-презом.
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 10:27)
розділяю цю думку:Ссылка

Я уже боюсь Соскина читать... В его словах столько будущего, что иногда страшно...

Как же неудобно, оказывает, писать на русском языке, попривыкла уже за год к родному)

"Ольга"

Заходил(а): 29.08.2019
Район: Заводской
"Ольга"
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 09:58)
Я трошки по технологіях пройдуся, якими розколюють, по струнам, за які чипляють.
Одна команда - це з радянського союзу, де була одна "команда", партія, в якій не могло бути жодних негараздів всередині, а в диких і злих буржуїв - все навпаки, всі між собою гризуться. В усьому цивілізованому світі, де вже є стала двопартійна система, в основних партій є "крила" - радикальніші, консервативніші, прибічники старих і нових лідерів і ідей, це нормальне партійне життя і ніхто не падає в істериці, що "запроданці і домовитися не можуть". В нас в країні є партія, яка демонструє єдність і єдину команду - ПР. Результати її діяльності - закономірні і цілком логічні. Тільки мертве буває непорушним і сталим, тільки від мертвого жжиття не прибуває.
Держать людей на Майдане - ніхто нікого не тримає, всі прийшли самі. Опозиція не планувала і не починала цей Майдан. Не опозиції його і "здавати, розпускати, тримати" і т.д. На перших же Віче лідерам партій було делеговане право говорити від імені Майдану. Віче - це не демонстрація підтримки. Ми не задоволені Радою, яка не створює закони, а тупо голосує за командою, а від Віче очікували того ж - нехай лідери там чарівний спосіб наколядують ,а ми його підтримаємо - не буває казок. З самого початку йшлося про те, що Майдан - це надовго, Саакашвіли наголошував, що навіть їхня м'яка Революція Троянд відбувалася два місяці, а проти них не було надитів, укріплених спецпризначенцями на амфіках.
Власть нагнетает обстановку - іссєсно! Вони працюють на розкіл країни. Західна ніколи не дасть безкарно робити тут кріпосництво чи совок. Аморфну масу надійного електората на сході і півдні підгодовують казочками про те, що вся південна і східна Україна така, як вони. Ага, щаз :) так, ми заляканіші, так, ми здебільшого підтримуємо пошепки, але мапи по мовах спілкування і навчання, мапи Майданів і сполгядання за полицями в магазинах через призму бойкоту наочно показують, що розповіді покращувачів далекі від реальності. Так, реальність теж далека від бажаного, але рух є (треба ж себе чимось підбадьорювати? :))
Недовольны и властью и оппозицией - ось це найзручніше і найулюбленіше для технологів. Там, де немає громадянського суспільства, населення бадьоро все віддає діячам - право та обов'язок приймати рішення і їх відстоювати, відповідальність за все і всіх. З 2010 в суспільну думку активно вводилися тези: всі вони однакові; всі заходи мають бути без флагів і політичних заяв, інакше це піар і маніпуляції; поцарювали одні, тепер мають поцарювати інші; право на демократію - це право раз в кілька років сходити на вибори. Якщо людині багато разів одну й ту ж думко повторити, то потім на неї (думку) можна посилатися, як на загальновідому аксіому, відштовхуватися від неї, як від загального знання. Це зараз і роблять. Це як "всі мужики козли": ті, що повірила, все життя живе з козлами, та, що поржала, як на анекдотом, перепитавши "а всі баби б***і?", живе в щасті з коханим і розчудовим. А після розчарувань підліткових так легко зірватися на це "всі козли", от і наш народ зараз в підлітковому віці як народ вільної країни, як громадяни, а не як нація. Нація - то скоріше прізвище і по-батькові в цій метафорі. Прізвище - якось ідентифікує і атякає на штампи сприйняття ("в них вся родина така" :)), а до по-батькові ще треба внутрішньо дорости, щоб відчути себе частиною роду, а не просто звичайно проговорювати, згадуючи тільки конкретну особу і конкретне обличчя. Як підлітків нас зараз і намагаються розхитати на банальних "наши і іхніє", "та ти шо не пацан" і т.д.
но мысленно мы с людьми там - тобто по-чесному, треба не в загальну колотнечу ще й свої емоції вливати, а саме мислити, шувати, збирати, структуру надавати; працювати на сили гармонії, а не хаосу, даруй на пафосі.

Так, треба навчитися не ідеалізувати і не вішати ярлики. Сприймати по-дорослому - такими, як є. Не викликає зараз жодний захвату. Ок. На роботі, у дворі, серед сусідів всі викликають захват? І що? весь час змінюємо роботу, переїжджаємо і живемо одинаками-аскетами? Ні. Отже можна співпрацювати і співіснувати, обираючи з того, що є, і поступово будуючи те, чого хочеться. Обереженіші, ніж хотілося б, але ті, що тримаються за закони, внутрішні і міжнародні, не геніальні, але однозначно обрали опозиційну бандитам позицію, кращі ніж бандити без освіти, честі і совісті? Як на мене, без сумніву. Тож не мріємо про лицаря у ясних шатах, не по п'ять років вже. Беремо, що є, і докладаємо руку, щоб став таким, щоб всіх завидки взяли :)

Аля, согласна. Но я пишу честно о том, что говорят и думают люди рядом, на Майдане....Многие, кто изначально за Евромайдан и сейчас, тем более, за него и идеи! Просто многие не довольны оппозицией. Не чувствуется единства, что ли... Хорошо, если ошибаемся! В любом случае, отступать нам некуда! Вот и по Эспрессо сейчас выступают и говорят, что всё зависит сейчас от переговоров сегодняшних, что люди сегодня не подчиняются ни власти ни оппозиции.
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   20 January 2014
А мене в діях опозиції обурило те, що коли люди пішли до Ради, про заворушення ще ніхто не казав - Яценюк одразу почав кричати про провокаторів.
Хто провокатори? Ті хто з ним не згоден? ті хто його освистав, а не качати та підкидувати почав?

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715

Ленусик123

Заходил(а): 26.10.2017
Телефон: 095 791 79 04
Ленусик123
VIP пользователь
   20 January 2014
да даже в этой ситуации,если бы янЫк отозвал беркут,запретил дальше калечить людей заточенными и резиновыми пулями,высунул свой РЫЛО в экран телевизора ,отменил ЗЭКоны сраные ,люди бы успокоились,так нет ГНИДА балдеет ,молчит,обостряет .
Аннушка

Аннушка

Заходил(а): 14.12.2024
Аннушка
Администратор
   20 January 2014
а кто знает, во сколько будут переговоры?
mackry85

mackry85

mackry85
VIP пользователь
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 10:46)
да даже в этой ситуации,если бы янЫк отозвал беркут,запретил дальше калечить людей заточенными и резиновыми пулями,высунул свой РЫЛО в экран телевизора ,отменил ЗЭКоны сраные ,люди бы успокоились,так нет ГНИДА балдеет ,молчит,обостряет .

На то она и гнида...
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   20 January 2014
Цитата: Ссылка (20 Январь 2014 10:48)
а кто знает, во сколько будут переговоры?

Вроде говорили во второй половине дня. По крайней мере Кличко так вчера сказал.
Счастье

Счастье

Заходил(а): 31.03.2018
Район: Корабельный - Октябрьское
Счастье
VIP пользователь
   20 January 2014
Просматривают эту тему:

Forum