эспресо тв онлайн
- (10) Поддержать автора
-
Поделиться
Ленусик123
|
Имя: Ленусик123 Группа: VIP пользователь Сообщений: 2917 Регистрация: 18.03.2012 Заходил(а): 26.10.2017 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 095 791 79 04 |
Ленусик123
VIP пользователь
22 January 2014 birtanem
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 637 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 28.01.2020 |
birtanem
VIP пользователь
22 January 2014
Ссылка
На ул.Грушевского застрелен второй демонстрант
На улице Грушевского с огнестрельного оружия застрелен еще один демонстрант.
Об этом сообщает журналист Ссылка со ссылкой на медицинскую службу, информирует Ссылка
По данным журналиста, стрелял снайпер с шестого этажа одного из домов по улице Грушевского. При этом сообщается, что этот демонстрант и убитый ранее в среду застрелены выстрелами в голову.
Напомним, эта смерть стала уже третей в ходе противостояния на Грушевского.
Накануне днем в больнице скончался еще один активист протестных акций на ул. Грушевского. 22-летнего активиста столкнул "беркутовец" с 13-метровой колоннады стадиона "Динамо" в ходе столкновений с силовиками вечером 20 января. Около 6 утра среды был убит с огнестрельного оружия еще один демонстрант. Министерство внутренних дел подтвердило гибель человека от огнестрельного ранения. В МВД утверждают, что милиция, находящаяся на ул. Грушевского, не имеет огнестрельного оружия.
По данным журналиста, стрелял снайпер с шестого этажа одного из домов по улице Грушевского. При этом сообщается, что этот демонстрант и убитый ранее в среду застрелены выстрелами в голову.
Напомним, эта смерть стала уже третей в ходе противостояния на Грушевского.
Накануне днем в больнице скончался еще один активист протестных акций на ул. Грушевского. 22-летнего активиста столкнул "беркутовец" с 13-метровой колоннады стадиона "Динамо" в ходе столкновений с силовиками вечером 20 января. Около 6 утра среды был убит с огнестрельного оружия еще один демонстрант. Министерство внутренних дел подтвердило гибель человека от огнестрельного ранения. В МВД утверждают, что милиция, находящаяся на ул. Грушевского, не имеет огнестрельного оружия.
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
22 January 2014
акварель
в. Грушевського

Холст, масло, бннзин, пляшка . Початок сторіччя
в. Грушевського

Холст, масло, бннзин, пляшка . Початок сторіччя
дружина олігарха
Я люблю свою Родину как дурак
"Ще не вмерла" пою поднимая флаг
Слава Україні!
Слава Україні!
Ленусик123
|
Имя: Ленусик123 Группа: VIP пользователь Сообщений: 2917 Регистрация: 18.03.2012 Заходил(а): 26.10.2017 |
Ленусик123
VIP пользователь
22 January 2014
ненавижу беркут ,вместо того чтоб с бандитами бороться ,эти шавки в людей безоружных стреляют,где набрали таких дебилов???янЫкович видать снабжал банк -(для пробирок)производя себе подобных
Milk@
Семья:
Milk@
|
Имя: Мария Группа: Активный пользователь Сообщений: 263 Регистрация: 06.11.2012 Заходил(а): 29.05.2017 |
Milk@
Активный пользователь
22 January 2014
а то что в беркут кидают феерверки, коктейли молотова и прочее.... неужели беркут не люди, а майдановцы люди!
Участник проекта "Агуша". Одобрено мамами.
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Имя: Віра Группа: VIP пользователь Сообщений: 12410 Регистрация: 04.01.2011 Заходил(а): 26.08.2019 |
Вера1690
VIP пользователь
22 January 2014
Луценко вважає, що громадянської війни немає і не буде, бо ніхто не хоче помирати за правлячу владу
коротенько:
"Я не знаю жодного громадянина України, який хоче покласти життя за цю правлячу хунту. Я не знаю такого жодного. Ці кровосісі (представники влади) ніколи своє життя за свого головного організатора цього процесу не покладуть. Немає громадянської війни", - зазначив Луценко."Ні про яку громадянську війну не йдеться", - наголосив політик."Що треба робити? Я вам скажу. Чому я не виступав на останньому віче? Бо був не згоден з не до кінця ефективним планом, який запропонувала опозиція. Я вважаю, що треба речі називати своїми іменами. А виступаючи, не думати, що ми будемо казати слідчому", - вважає Луценко."Бо власне ми вже всі в тюрмі. Яка різниця - у меншій чи у великій, на всю країну? Якщо, вибачте, за участь у демонстраціях дають 15 років і стільки ж дають за спробу державного перевороту...", - сказав він."Треба перестати думати, що ми будемо говорити слідчому, треба думати, що ми говоримо народу зараз, котрий вимагає свободи. Відповідь дуже проста: у Верховній Раді повинна засідати Народна Рада України — 180 опозиційних депутатів", - заявив Луценко."Вона має вийти і сказати: "Всі, хто хоче вийти з ярма бандитів, заходьте. Так, це угода з тими, хто ще вчора був частиною бандитського механізму, але ми потребуємо цього, щоб не проливати кров. Заходьте. Підписуйте наші вимоги і сідайте з нами як українські депутати. А ті, хто цього не буде робити — поза законом", - наголосив він."Всі, хто сьогодні перейде на бік свободи, демократії, нормального європейського закону, є частиною майбутньої влади", - вважає Луценко
коротенько:
"Я не знаю жодного громадянина України, який хоче покласти життя за цю правлячу хунту. Я не знаю такого жодного. Ці кровосісі (представники влади) ніколи своє життя за свого головного організатора цього процесу не покладуть. Немає громадянської війни", - зазначив Луценко."Ні про яку громадянську війну не йдеться", - наголосив політик."Що треба робити? Я вам скажу. Чому я не виступав на останньому віче? Бо був не згоден з не до кінця ефективним планом, який запропонувала опозиція. Я вважаю, що треба речі називати своїми іменами. А виступаючи, не думати, що ми будемо казати слідчому", - вважає Луценко."Бо власне ми вже всі в тюрмі. Яка різниця - у меншій чи у великій, на всю країну? Якщо, вибачте, за участь у демонстраціях дають 15 років і стільки ж дають за спробу державного перевороту...", - сказав він."Треба перестати думати, що ми будемо говорити слідчому, треба думати, що ми говоримо народу зараз, котрий вимагає свободи. Відповідь дуже проста: у Верховній Раді повинна засідати Народна Рада України — 180 опозиційних депутатів", - заявив Луценко."Вона має вийти і сказати: "Всі, хто хоче вийти з ярма бандитів, заходьте. Так, це угода з тими, хто ще вчора був частиною бандитського механізму, але ми потребуємо цього, щоб не проливати кров. Заходьте. Підписуйте наші вимоги і сідайте з нами як українські депутати. А ті, хто цього не буде робити — поза законом", - наголосив він."Всі, хто сьогодні перейде на бік свободи, демократії, нормального європейського закону, є частиною майбутньої влади", - вважає Луценко
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
alisa
Награды:
alisa
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
alisa
мати-єхидна
22 January 2014 Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 09:52)
а то что в беркут кидают феерверки, коктейли молотова и прочее.... неужели беркут не люди, а майдановцы люди!
Чому Беркут не розвернеться і не піде?
Нехай залишить людей з тими, до кого в них є претензії і все. Нехай обранці народу відповідають перед своїми виборцями. Коли влада боїться власного народу - гріш ціна такій владі.
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
А твоя біда – не вміти бути ним
Ленусик123
|
Ленусик123
VIP пользователь
вы оправдываете действия беркута?простите мне не о чем с вами говорить тогда
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Вера1690
VIP пользователь
ви не знаєте що робить купа беркуту в цетрі Києва? Для чого вони там?
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
annakoroleva
Семья:
annakoroleva
|
Имя: Анна Группа: Активный пользователь Сообщений: 473 Регистрация: 14.11.2010 Заходил(а): 23.12.2016 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 0636428019 |
annakoroleva
Активный пользователь
22 January 2014
Здержую себе з остінніх сил. Схаменіться мудаки,що ви робите! Люди вам цього не пробачать,сльози,які зараз повиваються ніколи не залишаться без кари. Будете горіти в пеклі,бо то скільки людей вас проклинаэ ще хватить на декілька поколінь
Milk@
Семья:
Milk@
|
Имя: Мария Группа: Активный пользователь Сообщений: 263 Регистрация: 06.11.2012 Заходил(а): 29.05.2017 |
Milk@
Активный пользователь
22 January 2014
потому что беркут подневольные люди, как и военные. вы же не можете с работы развернуться и уйти, потому что не согласны на данный момент с вашим руководителем. я не оправдываю нынешнюю власть. но беркут мне пог-человечески жалко, это их работа. но у этих людей есть семьи, дети, родители, и я сомневаюсь, что эти ребята в восторге от того, что они делаютЦитата: Ссылка (22 Январь 2014 09:56)
Нехай залишить людей з тими, до кого в них є претензії і все. Нехай обранці народу відповідають перед своїми виборцями. Коли влада боїться власного народу - гріш ціна такій владі.
Milk@
Семья:
Milk@
|
Milk@
Активный пользователь
22 January 2014 Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 09:56)
вы оправдываете действия беркута?простите мне не о чем с вами говорить тогда
а вы оправдываете действие "мирных" майдановцев?
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Вера1690
VIP пользователь
22 January 2014 Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 09:56)
а хто ж тоді хонку охоронятиме?
Піде беркут, достануться люди до президента, у кращому випадку посадять, націоналізують його майно, може навіть ліків дітям на ці гроші куплять. Кому це потрібно? Міліція заради цього життям ризркує добровільно та з особливою жорстокість знищує дуже активних охочіх до чужого майна
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Крокозябра
Награды:
Крокозябра
|
Имя: Ірина Группа: VIP пользователь Сообщений: 2533 Регистрация: 25.06.2010 Заходил(а): 16.02.2015 |
Крокозябра
VIP пользователь
Так, вони вже не люди після усіх цих смертей. Вони тварюки і садисти.
Вони наказ виконують і їм потрібно сім"ї годувати? Нехай звільняються і йдуть двори мести, якщо на більше розуму не стане.
Щиро надіюся, що всі людські і материнські прокляття до них дійдуть і збудуться, і що вони так же будуть страждати і втрачати рідних і друзів як ті люди, що зараз на Грушевського захищають нашу свободу.
mackry85
Семья:
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
mackry85
VIP пользователь
Подивіться зараз, як ті " теж люди" хочуть слухати неозброєних людей!
birtanem
|
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 637 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 28.01.2020 |
birtanem
VIP пользователь
22 January 2014
mackry85
Семья:
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
mackry85
VIP пользователь
22 January 2014 Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 09:59)
потому что беркут подневольные люди, как и военные. вы же не можете с работы развернуться и уйти, потому что не согласны на данный момент с вашим руководителем. я не оправдываю нынешнюю власть. но беркут мне пог-человечески жалко, это их работа. но у этих людей есть семьи, дети, родители, и я сомневаюсь, что эти ребята в восторге от того, что они делаютЦитата: Ссылка (22 Январь 2014 09:56)
Я можу розвернутися і піти, якщо не згодна з діям керівництва! Свого часу написала заяву про звільнення та й все... Вони ж не раби там
Я тут подумала... Не той натовп стадом називають!
dinarij
|
Имя: Діна Группа: VIP пользователь Сообщений: 1374 Регистрация: 16.03.2010 Заходил(а): 24.02.2025 |
Город: Николаев Район: Ленинский - ЮТЗ Телефон: 0503942221 |
dinarij
VIP пользователь
кого зараз охороняє беркут на Грушевського?
я не можу назвати людиною - того, хто цілить в око, навмисно стреляє по журналістам (про інструкції вже не пишу, бо то ж треба читати та робити висновки, краще казати "ми за мир" - та ще набагато безпечніше).
Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 09:59)
Цитата: Ссылка (21 Январь 2014 01:06)
потрібно, не щоб їх питали, а щоб совість та душа питала у самої людини - що я роблю, чи це на благо моїй країні та людям? чи я тут студентів гамселю, щоб отримати 4 000 грн та купити жінці дублянку нову і спати буду добре, а краще ще відео зніму та виложу, щоб з друзяками посміятися з цих демократів?
солодко-несолодко...
ключове слово "посилали", вони що раби чи наймані працівники з трудовим договором?
одна річ воювати проти загарбників, а інша проти свого народу, що подихає потроху від цього покращення.
солодко-несолодко...
ключове слово "посилали", вони що раби чи наймані працівники з трудовим договором?
одна річ воювати проти загарбників, а інша проти свого народу, що подихає потроху від цього покращення.
Цитата: Ссылка (21 Январь 2014 23:20)
також хотіла про це написати. зараз насправді хитке "перемир'я".
усі нормальні люди не хочуть ескалації (з обох боків).
але влада ніяк не схаменеться.
логічний крок після викрадення протестуючих з вулиці, це зникнення можновладців.
повернуться партизани. терор проти терору. ось що насправді жахливо, це шлях помсти без жодної людяності.
і це в Україні, де ми пишались, що нема тероризму...
мене вже другий місяць непокоїть думка - чи всі зі зниклих були ув'язненні.
не дай Боже з кимось назавжди "перегнули палку" як із Індило...
дівчата вже писали про міліціонерів "хіба в них питають?"
коли запитають - то це буде народний суд чи військовий трибунал. потрібно розуміти.
усі нормальні люди не хочуть ескалації (з обох боків).
але влада ніяк не схаменеться.
логічний крок після викрадення протестуючих з вулиці, це зникнення можновладців.
повернуться партизани. терор проти терору. ось що насправді жахливо, це шлях помсти без жодної людяності.
і це в Україні, де ми пишались, що нема тероризму...
мене вже другий місяць непокоїть думка - чи всі зі зниклих були ув'язненні.
не дай Боже з кимось назавжди "перегнули палку" як із Індило...
дівчата вже писали про міліціонерів "хіба в них питають?"
коли запитають - то це буде народний суд чи військовий трибунал. потрібно розуміти.
На невільника можна одіти кайдани силою, але тільки раб добровільно підставляє власну шию у ярмо і виправдовує господаря за звірство…
Milk@
Семья:
Milk@
|
Milk@
Активный пользователь
22 January 2014 Цитата: Ссылка (22 Январь 2014 10:05)
Я можу розвернутися і піти, якщо не згодна з діям керівництва! Свого часу написала заяву про звільнення та й все... Вони ж не раби там
ну давайте без стада и без оскорблений. то, что мое мнение не такое, как у вас, то это не означает, что кто-то лучше, а кто-то хуже. я тоже писала неоднократно заявления и увольнялась с работы.
Вера1690
Награды:
Вера1690
|
Вера1690
VIP пользователь
22 January 2014
дружина олігарха
Слава Україні!
Слава Україні!
Просматривают эту тему:
Forum