Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 08:50)
А тебе не кажется, что словесный понос разносится с двух сторон? Я все так же жду конкретики от сторонников оппозиции. Заметь, Катюха, ни Еж, ни Аля, никто так и не ответил мне конкретно на мои вопросы. Все просто проигнорили мои посты. Ну и ???? Где конкретика? Я жду

Кстати, приход оппозиции к власти развалили вполне успешный бизнес моего мужа. Ну это так, к слову. Вот вам один пример из жизни, вполне реальный, когда после прихода "хороших" кому-то стало жить хуже.
Роки не дочитала далі тему. Можливо я не розумію ,про яку саме кокнкретику ти питаєш.
Питання було, чого вимагає майдан. Відповідь: відставка уряду, позачергові перевибори, бажаний би імпічмент, але не маємо в країні такого закона, тому перевибори.
Ще ти питала, кого я бачу президентом. Я цілком чесно відповіла, що я "бачу" вибори, кого оберуть, той і буде. В Росії можна когось бачити президентом, там інтриги на виборах немає, в нас так питання, сподіваюсь, не стоїть.
Чи не це цікавить? Тоді постав конкретні питання, будь ласка, а не "не бачу конкретики".
Заклик до страйку, стачки - логічне продовження подій. Ким керує кабмін і президент? Інституціями. Якщо це в них забрати, то, крім назви посад, нічого в них не буде.
Подобається мені настрій "щось вони за три дні нічого не зробили". Ми спочатку всім народом оце Г оберемо, дамо йому три роки на відрощування метастазів, не вийдемо, коли нам викручують руки, вводять цензуру. А потім вийдемо поспівати пісень на майдан без політиків, потім змилостивимося, погодимося їх допустити, щоб вони за 3 дні швиденько нам все порєшалі, а то какая оні опозіція. нема слів, одні вирази...