Цитата: Ссылка (04 Декабрь 2013 15:16)
Знаєте я дуже далека від політики, куди нам іти, до Росії чи брати курс на Євроінтеграцію, не мені судити. Але є люди, які повстали проти насильства, і я за них. Кожного ранку прокидаючись в теплому ліжку, в мене одна думка, як тим людям на Майдані при мінусовій температурі?? Як вони бідні стоять там цілий день за ідею. Як воно стукати в глуху стіну!!! Як воно бачити оскал гієн і розуміти що тебе ніхто не чує! Хто продажний, хто не продажний, я не за Тягнибока, але його виступ в Раді мене розчулив до сліз, чи він казав щось за Євроінтеграцію, хочаб слово... НІ! Він кричав за людей, за побиття, за совість. Мені так хотілося б, щоб Україна мала собі такого президента, як він, як мер міста Львів, президента, який любив би свою землю, свій народ. Можливо більшість не баче, але ми ж раби, ми боїмося сказати своє слово. Обласні ради - це ж ПОМІЩИКИ, яким сказано було вивести ХОЛОПІВ на демонстрацію в підтримку Царя, люди в якому столітті ми живемо??? А ви все Росія, Європа.... почніть поважати свій народ
я реально сльозу пустила.
Так мені сумно, так гірко... За народ. За долю. За державу.
Я теж не про ЄС печуся, а про те, щоб не репресували. Люди!!! Це ж реальні репресії починаються. Людей знайти не можуть! Людей в тюрму саджають!
А їх обдовбаними називають.
Вони стоять, щоб завтра мусор (не міліціянт, а саме мусор) не згвалтував і не вбив вашу доньку, жінку, матір...
Щоб дитина ваша не потрапила в лапи педофіла.
Щоб син прокурора, збивший людину на дорозі сидів в тюрмі.
Щоб податки витрачались на державу, а не на януковіча дачі.
Щоб земля наша хліб нам давала, а не китайські пестициди.
Щоб не ставили стіну між нами і нашим Чорним морем.
Щоб не виїзжали матері жопи мити за кордон, аби дітям було за що жити.
НЕ можна мовчати! не треба приписувати вже ніякі союзи, вставаймо за себе! за дітей! За батьків!