Цитата: Ссылка (11 Июнь 2014 15:47)
1. Вы считаете что не существует проблемы между западным и восточным населением Украины?
2. между теми, кто хочет в ЕС и полностью порвать соседские отношения с Россией и теми, кто хочет поддерживать связи со ВСЕМИ родственными странами (в том числе и с населением России как вам не ПРОТИВНО ОБ ЭТОМ СЛУШАТЬ)?
3. Вы не считаете, что если б "власти" не пошли в свое время на небольшие реформы-уступки в отношении пока еще Украинского Крыма и восточных областей (я имею ввиду ДО ВОЕННЫХ ДЕЙСТВИЙ!) все можно было бы решить БЕЗ КРОВОПРОЛИТИЯ!
4. Вы не считаете, что МАТЫ, ПЛОСКИЕ ШУТОЧКИ, "СТРАННЫЕ" кричалки-стишки, примитивно-хамские флеш-мобы и все такое прочее в адрес русских - ЭТО НОРМАЛЬНО, ТОЛЕРАНТНО И "ПО-ЕВРОПЕЙСКИ"?
Только не отвечайте - "цель оправдывает средства", "они первые начали" и тд. и тп.
Вот ЧЕСТНО так по-простому, по-человечески... Неужели можно говорить так: "ОНИ САМИ ВИНОВАТЫ - ТАК ИМ И НАДО"??!!
Я навіть відповідати не буду по пунктах, бо більшість з них смішна.
Проблема є в голові у тих людей, які вважають, що в Україні може біти дві державні мови. Україна має власну мову, єдину, яка має право бути державною. Проблема в голові у тих людей, які вважають, що російськомовних в Україні утискали чи планували утискати. Проблема в голові у людей, які боялись правого сектору, який ми досі так і не побачили.
Про які поступки може бути мова?
Ми не рвали зв"язків із рашкою. Ця істерична бензоколонка, що прикидається країною, постійно хоче довести всім навкруги, що вона тут сама крута. То вони заборонили наші цукерки, то наші сири, то грузинські вина, то білоруську молочку. Це смішно, бо всі, навіть в самій рашці, розуміють, що це суто політичні рішення. Нормальні економічні стосунки тримаються на ринкових відносинах. на ринкових умовах. Але рашка про те не знає, вона вміє тільки істерично верещати "ми відключимо газ". Все, більше нічого.
Тому я взагалі не вбачаю ніякої проблеми в тому, що Україна шукає психічно стабільних партнерів.
Мати, жарти і так далі - це ультрас. Такі вони вже є. І такими були. У всьому світі, до речі.
з.і. все таки торкнулась майже усіх питань :)))
але, чесно, кажучи, дарма витратила час. Скільки вже зарікалась... ой, нема в мене сили волі.