Знаете, у меня такое ощущение, что некоторые любят, прям втискиваются на последнюю подножку маршрутки дальнего следования, что б проехать несколько остановок по прямой, игнорирую мимо проходящие маршрутки пустые. Видимо с утра адреналина не хватает
|
Имя: Анютка Группа: VIP пользователь Сообщений: 3314 Регистрация: 18.03.2011 Заходил(а): 12.08.2021 |
Цитата: #7568 Нява Малика 10 August 2012, 11:49
Возможно Вы и не поверите, но подавляющее большинство людей ненавидят ездить стоя :-) Или просто не любят. Или им тоже тяжело и неудобно :-)
|
Имя: Анютка Группа: VIP пользователь Сообщений: 3314 Регистрация: 18.03.2011 Заходил(а): 12.08.2021 |
Цитата: #7568 moonsun 10 August 2012, 11:53У тому транспорті, який може перевозити пасажирів, що стоять, все зрозуміло. Є місця для пасажирів з дітьми, вагітних і т.д. В такому транспорті поступитися місцес не означає наразити себе на небезпеку. Я завжди була проти того, щоб хтось чужий торкався моєї дитини. Сама з огидою згадую, як мене намагалися зручно всадити до себе якісь чужі тітки, міцно тримали, тобто передавлювали, чи навпаки я бовталася, майже падаючи, а схопитися за чужу тітку було незручно. Одна з найнеприємніших згадок за життя.
Я не впевнена, що це безпечніше. Якщо мою дитину затисне між спинкою переднього сидіння і кимось важким, що в цьому безпечного? Хто там що скаже або подумає - особисті радощі авторазгодна, що головне - навчити дитину думати і розуміти, що керує його діями, а не бути автоматом, яким керує чиясь думка, щось там прийняте в якихось колах і т. ін. Дитина має бути чемною, тому що вона доброзичлива, а не тому, що боїться чиєїсь оцінки, проте і дати відсіч нахабам незалежно від їхнього віку теж має вміти.
В великому транспорті на мою думку люди середнього віку мають поступатися і малим і старим, бо останні слабші і можуть не зорієнтуватись з необхідною швидкістю. А ставити дитину постояти, щоб людина похилого віку присіла, якщо поруч сидять молоді люди - не погоджусь.
|
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
Цитата: #7568 moonsun 10 August 2012, 11:53У тому транспорті, який може перевозити пасажирів, що стоять, все зрозуміло. Є місця для пасажирів з дітьми, вагітних і т.д. В такому транспорті поступитися місцес не означає наразити себе на небезпеку. Я завжди була проти того, щоб хтось чужий торкався моєї дитини. Сама з огидою згадую, як мене намагалися зручно всадити до себе якісь чужі тітки, міцно тримали, тобто передавлювали, чи навпаки я бовталася, майже падаючи, а схопитися за чужу тітку було незручно. Одна з найнеприємніших згадок за життя.
Я не впевнена, що це безпечніше. Якщо мою дитину затисне між спинкою переднього сидіння і кимось важким, що в цьому безпечного? Хто там що скаже або подумає - особисті радощі авторазгодна, що головне - навчити дитину думати і розуміти, що керує його діями, а не бути автоматом, яким керує чиясь думка, щось там прийняте в якихось колах і т. ін. Дитина має бути чемною, тому що вона доброзичлива, а не тому, що боїться чиєїсь оцінки, проте і дати відсіч нахабам незалежно від їхнього віку теж має вміти.
В великому транспорті на мою думку люди середнього віку мають поступатися і малим і старим, бо останні слабші і можуть не зорієнтуватись з необхідною швидкістю. А ставити дитину постояти, щоб людина похилого віку присіла, якщо поруч сидять молоді люди - не погоджусь.
я навіть трохи притримати її не зможу якщо не дай Боже щось
намагаюсь таким екстрімом не займатись, але іноді просто неможливо інакше |
Имя: Ирина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1317 Регистрация: 21.01.2011 Заходил(а): 17.09.2020 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 0677472259, 0990985150 |
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 547 Регистрация: 01.11.2009 Заходил(а): 28.05.2020 |
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |
|
Имя: Евгения Группа: Активный пользователь Сообщений: 547 Регистрация: 01.11.2009 Заходил(а): 28.05.2020 |
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Цитата: #7568 alisa 10 August 2012, 14:58Та ну, я жила в центрі багато років - там завжди можна сісти. Це ще десь в Жовтневому чи Соляних не знайти в годину пік маршрутки із місцем, а в центрі завжди можна сісти, о будь-якій годині.
|
Имя: Beretta Группа: Gold Сообщений: 5268 Регистрация: 12.03.2010 Заходил(а): 01.02.2018 |
але якщо з мамою, то звісно, краще зняти.
це буде більш доцільно та швидше подіє))))))))|
Имя: Руслана Группа: VIP пользователь Сообщений: 3930 Регистрация: 23.10.2009 Заходил(а): 19.02.2020 |
Город: Николаев Район: Центральный - Варваровка Телефон: (380) 994-92-95 |
|
Имя: Аня Группа: VIP пользователь Сообщений: 2505 Регистрация: 22.04.2012 Заходил(а): 21.03.2017 |
Цитата: #7568 Beretta 10 August 2012, 16:17
в мене ще свіжі спогади про ранці))) коли ти тащиш його між ніг пасажирів, відриваються лямки, а якась тьотя кричить "ти порвеш мені колготи нові!!!!!!!" )) маючи ранець на спині значно легче зайти та вийтиале якщо з мамою, то звісно, краще зняти.
я схильна думати, що у маршрутці дитина не повинна нікому поступатись місцем.
не знаю як вам, а мені набагато частіше зустрічаються дорослі та літні люди, сповнені ненависті, хамства та нахабності. Молодь останнім часом вже більш-менш пристойна)))))))
От в мене питання))) Хто кому має поступитись місцем, якщо стоїть вагітна, літня жінка та жінка з малою дитиною)))
в нас давно вже масово НЕ ГАЗЕЛІ )))) а від мерседесів і фордів відхрещуються для підтримки вітчизняного виробника та поступово переходять на рути, богдани, еталони, тати...
а я за економічне покарання таких пасажирівце буде більш доцільно та швидше подіє))))))))
мене аж тіпати починає... особливо якщо бабуся довіри не визиває)))))) теж кошмар з дитинства))) але донька ніколи не йде. Теж вважаю, що якщо хочеш зробити добро - поступись місцем, а усі ці псевдодоброти типу "подержу на руках" мене виводять з себе.
блін, обговорення слінгів у громадському транспорті та в черзі на пошті - взагалі окрема тема))))))))))))) посідає переше місце у моєму власному рейтингу дратувань))))))))
|
Имя: mamatanya Группа: VIP пользователь Сообщений: 8122 Регистрация: 17.04.2010 Заходил(а): 15.06.2019 |
Город: Николаев Район: Центральный Телефон: 063 491 2019 |
в мене ще свіжі спогади про ранці))) коли ти тащиш його між ніг пасажирів, відриваються лямки, а якась тьотя кричить "ти порвеш мені колготи нові!!!!!!!" )) маючи ранець на спині значно легче зайти та вийтиале якщо з мамою, то звісно, краще зняти.
не знаю як вам, а мені набагато частіше зустрічаються дорослі та літні люди, сповнені ненависті, хамства та нахабності. Молодь останнім часом вже більш-менш пристойна)))))))
От в мене питання))) Хто кому має поступитись місцем, якщо стоїть вагітна, літня жінка та жінка з малою дитиною)))
в нас давно вже масово НЕ ГАЗЕЛІ )))) а від мерседесів і фордів відхрещуються для підтримки вітчизняного виробника та поступово переходять на рути, богдани, еталони, тати...
а я за економічне покарання таких пасажирівце буде більш доцільно та швидше подіє))))))))
мене аж тіпати починає... особливо якщо бабуся довіри не визиває)))))) теж кошмар з дитинства))) але донька ніколи не йде. Теж вважаю, що якщо хочеш зробити добро - поступись місцем, а усі ці псевдодоброти типу "подержу на руках" мене виводять з себе.
блін, обговорення слінгів у громадському транспорті та в черзі на пошті - взагалі окрема тема))))))))))))) посідає переше місце у моєму власному рейтингу дратувань))))))))
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |

|
Имя: Яна Группа: VIP пользователь Сообщений: 3111 Регистрация: 21.02.2010 Заходил(а): 17.01.2021 |
|
Имя: Елена Группа: VIP пользователь Сообщений: 2790 Регистрация: 27.08.2009 Заходил(а): 04.09.2021 |
|
Имя: Ника Группа: VIP пользователь Сообщений: 1501 Регистрация: 20.10.2009 Заходил(а): 03.04.2019 |
|
Имя: Тапотушка Группа: VIP пользователь Сообщений: 1365 Регистрация: 28.07.2011 Заходил(а): 28.12.2018 |
Цитата: #7568 Morkovka 10 August 2012, 11:54
Знаете, у меня такое ощущение, что некоторые любят, прям втискиваются на последнюю подножку маршрутки дальнего следования, что б проехать несколько остановок по прямой, игнорирую мимо проходящие маршрутки пустые. Видимо с утра адреналина не хватает![]()
|
Имя: Тапотушка Группа: VIP пользователь Сообщений: 1365 Регистрация: 28.07.2011 Заходил(а): 28.12.2018 |
Цитата: #7568 Ника 10 August 2012, 17:25До какого возраста ребенок считается маленьким и ему надо уступать место?
|
Имя: alisa Группа: мати-єхидна Сообщений: 18417 Регистрация: 22.10.2009 Заходил(а): 15.07.2023 |

|
Имя: Анна Группа: VIP пользователь Сообщений: 2286 Регистрация: 26.06.2010 Заходил(а): 07.02.2026 |
Цитата: #7568 Тапотушка 10 August 2012, 17:41
Видимо не хватает адреналина и пожилым пенсионерам крупногабаритного масштаба, которые любят именно в рабочую перевозку (с 7.30 до 9.00) ездить на рынок. Зайдёт такая тётя в переполненную маршрутку, в которой и до неё нельзя было протиснуться к выходу в этих узеньких проходиках, выберет себе молоденькую "жертву", нависнет у неё над головой и будет крехтеть, вздыхать, задевать по голове сумкой или рукой, всем видом обращая на себя внимание. А если ещё эта тётенька встретила такую же, как она "подругу по несчастью", то будет обсуждаться, какая невоспитанная молодёжь, а может ещё пойдут прямые обращения к "жертве" типа:"Может ты наконец-то уступишь мне место, расселась тут, когда пожилые люди стоят". И если "жертва" всё-таки вытерпит и не уступит, то ещё и пойдут оскорбления.