Цитата: Ссылка (07 Январь 2014 18:03)
Я всегда на вашу кучу "доказательств" смогу предоставить свою кучу. Вы имеете свою принципиальную точку зрения и достойны уважения. Однако и я имею свою. И за время своей деятельности, как профессиональной так и повседневной убеждалась в ее правоте. Забрасывание друг друга ссылками - к чему? Я вас не смогу переубедить так же как и вы меня. Информационная война будет идти всегда. И в этой войне мы с вами по разные стороны фронта. Кто победит? Увидим через пару лет...
Ви не можете мене переконати через те, що не навели жодного аргументу, який не спростовано прямими цитатами.
Ви не навели жодного доказа щодо того, буцімто Ющенко відпрацьовував американське замовлення, визнаючи голодомор геноцидом. Жодного. Але впевнені в тому, що це його ідея і тільки завдяки йому це сталося.
Я ж Вам навела постанову Верховної Ради про геноцид, датовану 2003 роком, ще коли Ющенко не був президентом, думку автора визначення терміну, не скасовану ним після холодної війни, якою Ви пояснили його вираз. Насамкінець врахуймо слова Табачника, ідейного ворога Ющенка. Все це не на користь Вашої нічим не підкріпленої теорії. І що? Ви при своїх думках.
Я Вам навела цитати керівництва країни Рад, її очільників, які стояли біля джерел, що яскраво засвідчують, що у них аж ніяк не було на меті збереження кількості населення націй, що входили в межі СРСР, а також збереження їхньої ідентичності, на чому Ви наполягали. І що? Ви при своїх думках. Хоча знову жодних аргументів.
На Ваши закиди щодо відмінності дат життя лєніна та голодомору, які мають засвідчити його непричетність, я відповіла цитатами з праць ульянова, з яких чітко видно його ставлення до голодуючих, накази віднімати хліб тощо. І що? Як завжди, нічого.
Насамкінець Ви стверджували, що жодним судом Леніна і Сталіна не засуджено. Навела перелік постанов, ухвал і законів різних країх, рішення суда України щодо цього. І що? А нічого, знову Ви при своїх думках і жодних аргументів.
Натомість дали мені посилання на бо зна кого, хто прославляє Сталіна в книжках для напівосвічених людей. З моєї "любові" до лєніна і тоталітарного режиму хіба не очевидно, що ця макулатура не для мене?
І що мені після цієї тривалої "дискусії" зробити? Як Ви, картинно заламати руки та вигукнути: "
Как далеко может зайти оболванивание граждан
Украины. Это уму непостижимо. Пропаганда во все времена была действенным
оружием в руках Запада", замінивши Захід на Росію?Я насамкінець хочу знову навести цитату Медведчука, кума Путіна і апологета Мутного Союзу - ерзац-РСРС, про специфіку життя в цьому казематі:
«Якщо хтось думає, що я міг би врятувати Василя Стуса, то він або
брехун, або ніколи не жив у Радянському Союзі й не знає, що це таке.
Рішення за такими справами ухвалювалося не у суді, а в партійних
інстанціях і КДБ. Суд лише офіційно затверджував оголошений вирок». Василь Стус, якого не врятовано, - Герой України. А Медведчук, як і гарант, тащить країну у клуб диктаторів. Давайте ще пограємося у інформаційну війну.