Конкретно в даному випадку - перестати бухтіти і боятися, очевидно. А далі є купа варіантів, в залежності від бажань та можливостей кожного, то вже індивідуально. Від прямих дій зараз типу піти на майдан, до відстоювання своїх законних прав в звичайному житті, чи навіть достойне виховання своїх дітей. І як мінімум, завжди тримати в пам'яті, що влада в Україні - це народ, тобто кожен з нас, а всі чиновники від Президента до простого виконавця десь у ЖЕКу - наші наймані працівники. Вони на нас працюють, ми їм платимо через наші податки. Мені здається, що про це постійно забувають, і саме це причина багатьох наших негараздів.
- (10) Поддержать автора
-
Поделиться
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:11)
А що Ви пропонуєте зробити? :)
Конкретно в даному випадку - перестати бухтіти і боятися, очевидно. А далі є купа варіантів, в залежності від бажань та можливостей кожного, то вже індивідуально. Від прямих дій зараз типу піти на майдан, до відстоювання своїх законних прав в звичайному житті, чи навіть достойне виховання своїх дітей. І як мінімум, завжди тримати в пам'яті, що влада в Україні - це народ, тобто кожен з нас, а всі чиновники від Президента до простого виконавця десь у ЖЕКу - наші наймані працівники. Вони на нас працюють, ми їм платимо через наші податки. Мені здається, що про це постійно забувають, і саме це причина багатьох наших негараздів.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
jozh
Награды:
jozh
|
Имя: Н Группа: VIP пользователь Сообщений: 6265 Регистрация: 26.05.2011 Заходил(а): 17.12.2013 |
jozh
VIP пользователь
02 December 2013
Шевченківський райсуд судить більше десяти активістів, яких було затримано на акціях у Києві у неділю.
Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина" з посиланням на юристів політичної партії, які супроводжують процеси.
"На кожному засіданні судді ухвалюють ідентичні рішення: матеріали
міліції повертаються як незаконно оформлені, а студентів відпускають", -
йдеться у повідомленні.
УП
УП
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
"Ольга"
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 12:58)
Нам потрібні здорові українці :) Дякую за відгук.
Я буду! как раз дочка в художке пока....
Кто ещё будет?
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:10)
Пишу не для спора.Просто как-то непонятно. Я против введения войск России, если что. Вопрос просто интересный . Вот США неоднократно ввводила свои войска в другие страны, да и бомбили людей. Тоже незаконнно, на мой взгляд. Но как-то мировое сообщество это "кушает". И даже на сайтах США подсчеты голосов насчет президента устраивают...С какой радости на сайте США.А кто они такие, собственно говоря...Тоесть пока они нас не трогают, то можно к ним "поплакаться".А то, что к другим лезут , незаконно-это им прощается.
А я вот реально боюсь, чтобы америкосы Югославию не повторили.И не только Югославию.И российские войска видеть здесь не хочу тоже, если что.
А я вот реально боюсь, чтобы америкосы Югославию не повторили.И не только Югославию.И российские войска видеть здесь не хочу тоже, если что.
Кушают. І ми з протестами не виходили, коли Югославію бомбили.
Я проти будь-яких військ будь-яких інших держав на українській землі. Хіба навчання короткотермінові.
Я навіть проти застосування наших військ
mamzelka
Семья:
mamzelka
|
Имя: Татьяна Группа: Активный пользователь Сообщений: 683 Регистрация: 18.11.2009 Заходил(а): 10.09.2018 |
mamzelka
Активный пользователь
02 December 2013
Не зовсім по темі, але може комусть стане аргументом на користь майдану. З нашого департаменту надійшла вказівка у 3-х денний термін підготувати захід з дітьми по виконанню соціальних ініціатив президента. Я вже не обговорюю те, що у вказаний час діти мають бути на уроках, що за 3 дні такий захід підготувати - складно... Але - ми це зробили. Мінімум політики, максимум свята. Дітям, рядовим рпацвникам сподобалось. І начальству спочатку теж... Але через годину був дзвінок. Все не так, все погано. Виявляється ніхто з дітей ні разу не сказав: "Дякую президенту за наше веселе майбутнє" (я навіть нічого не прикрашаю - саме так і було). На наступний день декількох дітей ми мали підготовити до виступу на ТВ. В оригіналі інтерв"ю діти мали говорити, що позашкільна освіта - це цікаво і корисно. Але їх змусили говорити про "вдячність президенту за турботу". Дівчата!!!! Так було стидно перед дітьми і так було гидко, противно... Я не могла дивитись цим дітям в очі. Ще декілька таких років і наші діти будуть вчити вірші про президента а його художньо описана біографія буде обов"язковою для вивчення в середній школі.
NIRIA
|
Имя: Ирина Группа: Новичок Сообщений: 46 Регистрация: 15.03.2013 Заходил(а): 26.12.2016 |
Город: Николаев Район: Заводской - Намыв Телефон: 099-757-42-88 |
NIRIA
Новичок
02 December 2013 
Мой муж вчера был на майдане в Николаеве. Очень обидно что люди которые проходили мимо крутили пальцем у виска и мало было людей. НЕУЖЕЛИ ОНИ НЕ СООБРАЖАЮТ ЧТО ТВОРИТСЯ. Так как беркуты жестоко били низачто людей в Киеве, в Европе такого нет. У меня много друзей живут в Европе, и ещё никто из них сюда возвращатся не хочет. В николаеве майдан стоит каждый день. СЛАВА УКРАИНЕ, УКРАИНА ЭТО ЕВРОПА.
mamzelka
Семья:
mamzelka
|
Имя: Татьяна Группа: Активный пользователь Сообщений: 683 Регистрация: 18.11.2009 Заходил(а): 10.09.2018 |
mamzelka
Активный пользователь
02 December 2013
В понедельник, 2 декабря, в 17:00 под зданием Николаевской областной госадминистрации состоится митинг в поддержку Партии регионов, на который сгоняют работников крупных николаевских предприятий - Ссылка.
Ну не розумію - кого ви обманюєте??? І ті, хто організовує цей мітинги, і ті, кого пригнали знають правду.
Ну не розумію - кого ви обманюєте??? І ті, хто організовує цей мітинги, і ті, кого пригнали знають правду.
mackry85
Семья:
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
mackry85
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:43)
Не зовсім по темі, але може комусть стане аргументом на користь майдану. З нашого департаменту надійшла вказівка у 3-х денний термін підготувати захід з дітьми по виконанню соціальних ініціатив президента. Я вже не обговорюю те, що у вказаний час діти мають бути на уроках, що за 3 дні такий захід підготувати - складно... Але - ми це зробили. Мінімум політики, максимум свята. Дітям, рядовим рпацвникам сподобалось. І начальству спочатку теж... Але через годину був дзвінок. Все не так, все погано. Виявляється ніхто з дітей ні разу не сказав: "Дякую президенту за наше веселе майбутнє" (я навіть нічого не прикрашаю - саме так і було). На наступний день декількох дітей ми мали підготовити до виступу на ТВ. В оригіналі інтерв"ю діти мали говорити, що позашкільна освіта - це цікаво і корисно. Але їх змусили говорити про "вдячність президенту за турботу". Дівчата!!!! Так було стидно перед дітьми і так було гидко, противно... Я не могла дивитись цим дітям в очі. Ще декілька таких років і наші діти будуть вчити вірші про президента а його художньо описана біографія буде обов"язковою для вивчення в середній школі.
Ця новина у тему "ШОК!" В мене відібрало мову
mamzelka
Семья:
mamzelka
|
mamzelka
Активный пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:49)
Ця новина у тему "ШОК!" В мене відібрало мову
Це лише одна картинка... Останнім часом таких картинок все більше і більше. І найгірше, що це торкається головного - наших дітей. З них цілеспрямовано намагаються виховати слухняних виконавців.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
Так було стидно перед дітьми і так було гидко, противно... Я не могла дивитись цим дітям в очі.
Дуже дякую за те, що розповіли, і дуже поважаю за саму розповідь.
Але далі прошу вибачення, бо про сам поступок скажу досить жорстко. Скажіть, а навіщо Ви все-таки пішли проти власної совісті? І чи усвідомлюєте Ви, що саме отакі та подібні поступки, які робите не лише Ви, а мільйони наших співгромадян, і підтримують все те, що робить влада з народом, і саме тому вони до сих пір в своїх кріслах? Я розумію про об'єктивні обставини, і я зараз не маю на меті обвинуватити Вас особисто, але я хочу показати, що саме через страх відмовитися робити щось проти своєї совісті ми так і живемо усі. Не можна боятися, через отакий страх ми втрачаємо набагато більше.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
annakoroleva
Семья:
annakoroleva
|
Имя: Анна Группа: Активный пользователь Сообщений: 473 Регистрация: 14.11.2010 Заходил(а): 23.12.2016 |
Город: Николаев Район: Заводской - Лески Телефон: 0636428019 |
annakoroleva
Активный пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:25)
Я не оправдываю ввод войск каких бы то ни было.Я против войны-это раз. Я о другом, что ли. Не надо нам помощи Росссии, но и вмешательства Америки тоже не надо.Не такакя она уж белая и пушистая, эта Америка.Но если рассуждать философски, если им позволено вести военные действия в другой стране,непонятно с какого перепугу, то и другим это может быть позволено...
Я вот реально ночью перепугалась.Ближе к утру раздался какой-то взрыв, я проснулась и перывая мысль-бомбят.
Я вот реально ночью перепугалась.Ближе к утру раздался какой-то взрыв, я проснулась и перывая мысль-бомбят.
я теж з такою думкою прокинулась,але здалося,що то вже танки на вулиці.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
В понедельник, 2 декабря, в 17:00 под зданием Николаевской областной госадминистрации состоится митинг в поддержку Партии регионов, на который сгоняют работников крупных николаевских предприятий - Ссылка. Ну не розумію - кого ви обманюєте??? І ті, хто організовує цей мітинги, і ті, кого пригнали знають правду.
Хто і що заважає цим працівникам не піти на той мітинг? От просто взяти, і не піти?
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
"Ольга"
|
Имя: Ольга Группа: VIP пользователь Сообщений: 3893 Регистрация: 21.04.2010 Заходил(а): 29.08.2019 |
"Ольга"
VIP пользователь
В понедельник, 2 декабря, в 17:00 под зданием Николаевской областной госадминистрации состоится митинг в поддержку Партии регионов, на который сгоняют работников крупных николаевских предприятий - Ссылка. Ну не розумію - кого ви обманюєте??? І ті, хто організовує цей мітинги, і ті, кого пригнали знають правду.
Китиха
Семья:
Награды:
Китиха
|
Имя: Елена Группа: Модератор Сообщений: 9161 Регистрация: 05.01.2011 Заходил(а): 18.04.2021 |
Китиха
Модератор
Дівчата!!!! Так було стидно перед дітьми і так було гидко, противно... Я не могла дивитись цим дітям в очі.
— Это — не тяжело. Здесь все работы мне — по совести. Помои выливаю — по совести. Пол скребу — по совести. Золу выгребать, печку топить — ничего дурного нет. Вот на службах — на службах так не поживешь. Там надо гнуться, подличать. Я отовсюду отступал. Не говорю учителем — библиотекарем, и то не мог.
— А что так трудно библиотекарем?
— Пойди попробуй. Хорошие книги надо ругать, дурные хвалить. Незрелые мозги обманывать. А какую ты назовешь работу по совести?
А.Солженицын В круге первом
Вообще рекомендую
Правительству СССР стало известно, что кто-то из советских дипломатов сообщил в посольство США о подробностях готовящегося похищения разведкой Советского Союза деталей изготовления атомной бомбы. Ленту с записью разговора передали Глебу Нержину в лагерную «шарашку». Перед Глебом Нержиным встал выбор: бросить интересные ему исследования и работать на систему, неугодную его духу, либо переместиться из относительно благополучной «шарашки» к простым заключенным ГУЛАГа.
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:51)
І найгірше, що це торкається головного - наших дітей. З них цілеспрямовано намагаються виховати слухняних виконавців.
Хто чи що Вам заважає виховувати власних дітей так, як Ви особисто це вважаєте за потрібне?
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
"Ольга"
|
"Ольга"
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:54)
Хто і що заважає цим працівникам не піти на той мітинг? От просто взяти, і не піти?
Я думаю руководство может взять под контроль явку! А руководство обяжут свыше.....
jozh
Награды:
jozh
|
jozh
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:56)
Я думаю руководство может взять под контроль явку! А руководство обяжут свыше.....
І що? От просто взяти - і не піти. Не треба кивати на начальство. Начальство може наказувати строго в рамках посадових обов'язків, а тут явне їх перевищення.
Страшно - це коли ти
вирішується твоя
доля.
Лілічка
Семья:
Лілічка
|
Имя: Liliya Группа: VIP пользователь Сообщений: 4866 Регистрация: 22.09.2010 Заходил(а): 20.12.2018 |
Лілічка
VIP пользователь
02 December 2013
Мама каже, в Германії нас підтримують і осуджують тих, хто наробив оцієї біди. До того ж дуже поважають дії і позицію тих людей, котрі зараз на майдані.
А с апрелем пришла тревога, птичий крик нарушал мой сон, и звала за собой дорога, плыл туман вдоль моих окон. Все закончилось - злость и жалость, а внутри - тонкой коркой лед. Но когда ничего не осталось,
нужно просто идти вперед.
mamzelka
Семья:
mamzelka
|
mamzelka
Активный пользователь
02 December 2013 Я готувала з дітьми зовсім інше інтерв"ю - про користь позашкільної освіти. З дітьми вже на майданчику працювали режисери, працівники ТВ. Про що говорили діти я дізналася вже пост-фактум. А стидно було, коли діти про це розповідали. Виходить, що люди які з ними займаються вже багато років просто їх підставили.
mackry85
Семья:
mackry85
|
Имя: Христина Группа: VIP пользователь Сообщений: 1563 Регистрация: 21.05.2010 Заходил(а): 19.02.2015 |
mackry85
VIP пользователь
02 December 2013 Цитата: Ссылка (02 Декабрь 2013 13:55)
Хто чи що Вам заважає виховувати власних дітей так, як Ви особисто це вважаєте за потрібне?
Наталю, не будьте такою категоричною. Є різні обставини. Інколи навіть швидкості реакції не вистачає. Я зараз згадую свій маленький досвід роботи у школі і мені дуже соромно за саму себе. Як я трусилася, боялася, мовчки слухала маячню (не про себе), не вставала на захист ображених. Хоча за посадою мені б не завадило цього зробити. Так, я витримала лише три місяці, не змогла миритися з таким станом речей.
Але розумію, що зараз вчинила б так само, і так само б вночі себе за це картала.
Просматривают эту тему:
Forum