• 0 Поддержать автора
  • Поделиться

Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року

Сумерки   
VIP пользователь   
22 August 2012 112985 1728
Kori

Kori

Заходил(а): 17.04.2025
Район: Ленинский
Kori
Помощник на форуме
   29 October 2012
Цитата: #9313 Сумерки 29 October 2012, 10:43
ось і я так вважаю, тому вирішила проголосувати за тих, за кого ще рік тому і не подумала б. Так мене дістали=)
Ну и чем отличается твой выбор Викуль от тех кто голосует за ПР, руководствуясь принципом лишь бы не Юля? Из твоего поста я именно такой вывод сделала. Все, достала ПР, пойду ка я проголосую за Свободу. Кстати Еж тебя поддержала, хотя несколько постов назад как раз писала о том, что ни один человек, голосовавший за ПР не обосновал свой выбор.
Убедите нас девочки, обоснуйте пожалуйста свой выбор. Вот тогда у нас будет дискуссия нормальная, а не обсирание и оскорбление друг друга. Пока не могу прикопаться только к Але)))
Мне всегда 18... Все остальное – стаж!
Счастье - это когда люди, которые вам не подходят...к вам не подходят...
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Kori 29 October 2012, 11:10
Ну и чем отличается твой выбор Викуль от тех кто голосует за ПР, руководствуясь принципом лишь бы не Юля? Из твоего поста я именно такой вывод сделала. Все, достала ПР, пойду ка я проголосую за Свободу. Кстати Еж тебя поддержала, хотя несколько постов назад как раз писала о том, что ни один человек, голосовавший за ПР не обосновал свой выбор.
Убедите нас девочки, обоснуйте пожалуйста свой выбор. Вот тогда у нас будет дискуссия нормальная, а не обсирание и оскорбление друг друга. Пока не могу прикопаться только к Але)))
Я голосувала за Батьківщину, а не за Свободу. І пояснювала не раз вище у темі свій вибір.
І про Свободу я пояснила теж у пості вище, чому про них почала задумуватися.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
Район: Центральный
alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 11:06
..................поцікавтесь при нагоді історією Польщі..........

например, вот именно в Польше активно работает с 1992 г. Общество Увековечивания Памяти Жертв Преступлений Украинских Националистов!!! задача которого - признание геноцидом по отношению к лицам польской национальности массовых убийств, совершенных ОУН-УПА, а также юридического признания этих организаций преступными.....это я к чему..... а давайте без исторических ярлыков....

а что касается прошедших выборов.... уже несколько лет я разделяю мнение Скрябина:Нас кинули! причем далеко и надолго ((((
Ну "совєти" в Польщі давно вже визнані загарбниками та агресорами, а Катинь взагалі краще не згадувати - для поляків це просто символ нещастя. І з ким же воно в них пов"язане.... 

Те, що для однієї країни визволення братнього народу, для іншої - агресія. Я розглядаю ситуацію з точки зору українця, прихильника ідеї незалежності і волі. Від срср, від РФ, від Польщі, від Золотої орди і так далі. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   29 October 2012
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 11:16
Я голосувала за Батьківщину, а не за Свободу. І пояснювала не раз вище у темі свій вибір.
І про Свободу я пояснила теж у пості вище, чому про них почала задумуватися.
Да не принципиально за кого голосовали, я тоже голосовала за Батькивщину, не в этом дело. Просто доводов мало в теме, зато оскорблений столько, аж зашкаливает.
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Мій вибір очевидний :) І мотиви, як на мене, також. 
Я поділяю ідеали націоналістів і відповідно голосую за них. Не проти ПР, не проти Юлі, не за гарне обличчя, не за обіцянки-цяцянки, не за майданчики в дворі, а за загальну ідею, яку я підтримую. 
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 11:19
Ну "совєти" в Польщі давно вже визнані загарбниками та агресорами, а Катинь взагалі краще не згадувати - для поляків це просто символ нещастя. І з ким же воно в них пов"язане.... 
прямо дежавю .....

"А при чем тут РФ? Мы сейчас разве про российскую Федерацию разговариваем? Или мы в ней живем? Чего сравнивать то? За себя отвечать надо"

а насчет Катыни... т.е. Польшу трудно заподозрить в советской трактовке исторических фактов, правда? Еще раз - давайте без исторических ярлыков
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 11:26
прямо дежавю .....

"А при чем тут РФ? Мы сейчас разве про российскую Федерацию разговариваем? Или мы в ней живем? Чего сравнивать то? За себя отвечать надо"

а насчет Катыни... т.е. Польшу трудно заподозрить в советской трактовке исторических фактов, правда? Еще раз - давайте без исторических ярлыков
Я там вище дописала - в кожної країни на одні і ті самі події свій погляд. 

А російські націоналісти і правда дуже схожі на нацистів, вони дуже агресивні. Ну, на мою думку, звичайно. З того, що я бачу в їх пресі. 

Історичні ярлики почались із заяв про націоналістів та нещасну переписану історію, як великий злочин.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Kori 29 October 2012, 11:20
Да не принципиально за кого голосовали, я тоже голосовала за Батькивщину, не в этом дело. Просто доводов мало в теме, зато оскорблений столько, аж зашкаливает.
А Ви зверніть увагу, від кого ті образи. Особливо прямі образи.
Я лише розказую свої особисті спостереження. Хто ж винен, що ця статистика комусь не до вподоби?
То, може, й інша статистика комусь буде не до вподоби? А саме, карти України щодо рівня злочинності, наркоманії, сирітства, забруднення? Які дивним чином збігаються з електоральними прихильностями? І явно не на користь Партії Регіонів?
Це всього лише факти.
А якщо вони когось ображають - то хто у тому винен?
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Конфетти

Конфетти

Заходил(а): 06.05.2025
Телефон: 0969339920
Конфетти
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 alisa 29 October 2012, 11:29
Я там вище дописала - в кожної країни на одні і ті самі події свій погляд. 

А російські націоналісти і правда дуже схожі на нацистів, вони дуже агресивні. Ну, на мою думку, звичайно. З того, що я бачу в їх пресі. 

Історичні ярлики почались із заяв про націоналістів та нещасну переписану історію, як великий злочин.
вот поэтому я считаю, что в украинской политической возне /жизни не нужно трогать историю, во всяком случае пока и,особенно, перед выборами, никто тут объективностью не отличается
alisa

alisa

alisa
мати-єхидна
   29 October 2012
Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 11:38
вот поэтому я считаю, что в украинской политической возне /жизни не нужно трогать историю, во всяком случае пока и,особенно, перед выборами, никто тут объективностью не отличается
Не можу не погодитись з цим, але і не відповісти, коли вже хтось зачепив цю тему - теж не можу. Вміння втримати язика за зубами - не моя чеснота, що тут скажеш. 
Черника

Черника

Заходил(а): 14.07.2018
Телефон: 21-66-77
Черника
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 11:30
А Ви зверніть увагу, від кого ті образи. Особливо прямі образи.
Я лише розказую свої особисті спостереження. Хто ж винен, що ця статистика комусь не до вподоби?
То, може, й інша статистика комусь буде не до вподоби? А саме, карти України щодо рівня злочинності, наркоманії, сирітства, забруднення? Які дивним чином збігаються з електоральними прихильностями? І явно не на користь Партії Регіонів?
Це всього лише факти.
А якщо вони когось ображають - то хто у тому винен?

это же ваши слова:

"Я краще буду фанатичним підлітком, ніж обмеженим бидлом.
Счастье, я все життя називала речі своїми іменами. І якщо людина не бачить далі свого носа - то вона обмежена. Якщо для неї головне - не напружуватися у власному болоті - то воно бидло. І якщо вона йде і голосує за існуючу владу з аргументами "аби не було гірше" та "лиш би не Юля" - то я не можу поважати таку людину. Бо особистість - це цілісна система, і ця особистість себе яскраво демонструє у подібних ситуаціях."

Черника несет в себе множество уникальных свойств и главные из них - способность восстанавливать многие функции организма и мощно противодействовать старению. Поэтому я такая молодая и красивая
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Черника 29 October 2012, 11:43

это же ваши слова:

"Я краще буду фанатичним підлітком, ніж обмеженим бидлом.
Счастье, я все життя називала речі своїми іменами. І якщо людина не бачить далі свого носа - то вона обмежена. Якщо для неї головне - не напружуватися у власному болоті - то воно бидло. І якщо вона йде і голосує за існуючу владу з аргументами "аби не було гірше" та "лиш би не Юля" - то я не можу поважати таку людину. Бо особистість - це цілісна система, і ця особистість себе яскраво демонструє у подібних ситуаціях."

Мої. Ткніть носом конкретно, що саме з цього сказанного є образою?
Kori

Kori

Kori
Помощник на форуме
   29 October 2012
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 11:45
Мне из этого поста трудно выбрать что-то не оскорбительное. Вы этим постом оскорбили моего мужа и мою маму. Хотя вам до них, я думаю, еще расти и расти. Ну как-то так....
Причем и мама и муж вполне конкретно могут обосновать свой выбор. И могут привести достаточно аргументов против Батькивщины и свободы. У каждого своя правда. И называть инакомыслящих теми словами, которыми вы апеллировали в вашем посте, не допустимо.
Черника

Черника

Заходил(а): 14.07.2018
Телефон: 21-66-77
Черника
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 jozh 29 October 2012, 11:45
 І якщо людина не бачить далі свого носа - то вона обмежена. Якщо для неї головне - не напружуватися у власному болоті - то воно бидло.
Черника несет в себе множество уникальных свойств и главные из них - способность восстанавливать многие функции организма и мощно противодействовать старению. Поэтому я такая молодая и красивая

Мята

Заходил(а): 07.12.2021
Район: Заводской
Мята
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Конфетти 29 October 2012, 11:06
..................поцікавтесь при нагоді історією Польщі..........

например, вот именно в Польше активно работает с 1992 г. Общество Увековечивания Памяти Жертв Преступлений Украинских Националистов!!! задача которого - признание геноцидом по отношению к лицам польской национальности массовых убийств, совершенных ОУН-УПА, а также юридического признания этих организаций преступными.....это я к чему..... а давайте без исторических ярлыков....

а что касается прошедших выборов.... уже несколько лет я разделяю мнение Скрябина:Нас кинули! причем далеко и надолго ((((
Не лукавьте, есть 2 темы - 1я- история становления современной Польши, как из забитой,несчастной страны выросла страна, которая сейчас выше развита чем Украина, ответ: к власти пришли борцы за идею, ...На выборах, состоявшихся 4 июня, «Солидарность» получила 99 % мест в Сенате и 35 % мест в сейме[20], после чего сформировала правительство, которое возглавили премьер Тадеуш Мазовецкий и вице-премьер и министр финансов Лешек Бальцерович, начавшее рыночные и демократические реформы: либерализацию цен и приватизацию госсобственности. Президентом страны стал Ярузельский....http://ru.wikipedia.org/wiki/%CF%EE%EB%FC%F8%E0#.D0.A1.D0.BE.D0.B2.D1.80.D0.B5.D0.BC.D0.B5.D0.BD.D0.BD.D0.B0.D1.8F_.D0.9F.D0.BE.D0.BB.D1.8C.D1.88.D0.B0_.28.D1.81_1989.29  есттественно, мечтали они не о золотом унитазе

Что такое «Солидарность» http://ru.wikipedia.org/wiki/%D1%EE%EB%E8%E4%E0%F0%ED%EE%F1%F2%FC_%28%EF%F0%EE%F4%F1%EE%FE%E7%29

тема №2 УПА, ее роль на мировой арене, отношение к ней украинцев и соседей - Польши и России. А вот тут уже есть где фантазии разгуляться, цели УПА - создание независимого государства Украина, методы - забрать территорию у Польши и советской России.
В конце всего мы будем помнить
не оскорбления наших врагов,
а молчание наших друзей.

МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ

mackry85

mackry85

Заходил(а): 19.02.2015
Район: Заводской - Намыв
mackry85
VIP пользователь
   29 October 2012
Я б дуже хотіла розказати, чому саме голосувала за опозицію, але, на жаль, не вмію доступно вражати свої думки. але спробую...
По-перше, ще років у 18 для себе точно усвідомила, що ніколи не проголосую за людини, у чиїй передвиборчій програмі буде пункт про другу державну (або офіційну). це мій життєвий принцип, хоча я російськомовна.
Пункт другий. Я прибічниця БЮТ, а особисто Ю. Тимошенко. Мені подобаються сильні, харизматичні лідери.
По-третє, життя за останні 3 роки стало неймовірно важким, і для цього не потрібно шукати додаткових пояснень. Комусь достатньо прибавки у 200 грн до пенсії, для мене теж вагомим аргументом вважається підвищення податків та внесків з 800 грн на міс. до 2 тис. грн на місяць. Дівчата, не смійтеся, але я вже 2 місяці не можу придбати собі лінзи за 100! грн (а сьогодні ще й окуляри зламалися), тому що дитині треба купувати зимові речі. Вартість електроенергії для мого чоловіка за два-три роки зросла з 0,48 грн за кВт до 1,02 грн за кВт (а може вже й більше). Ще доводи потрібні? А перераховано далеко не все!
В-четвертих, за роки президентства Ющенка я вперше відчула себе вільною людиною та справжньою українкою. Повірте, людині недостатньо лише їсти та пити, треба й ще почуватися гідно, бути причетним до державотворення, мати можливість самостійно обирати свій життєвий шлях. Зараз такого відчуття в мене немає...
Думаю, що аргументів маю ще дуже і дуже багато.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Kori 29 October 2012, 11:47
Мне из этого поста трудно выбрать что-то не оскорбительное. Вы этим постом оскорбили моего мужа и мою маму. Хотя вам до них, я думаю, еще расти и расти. Ну как-то так....
Причем и мама и муж вполне конкретно могут обосновать свой выбор. И могут привести достаточно аргументов против Батькивщины и свободы. У каждого своя правда. И называть инакомыслящими теми словами, которыми вы апеллировали в вашем посте, не допустимо.
І яким же чином я їх образила?
Спробуйте все-таки пояснити.
Тим, що сказала, що не можу поважати людину, яка голосує за Партію Регіонів?
А що, я повинна когось поважати за це?
І яким чином це відноситься до образи людини? Факт неповаги до когось вже прирівнюється до образи? І давно?
Сумерки

Сумерки

Заходил(а): 07.05.2017
Сумерки
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Kori 29 October 2012, 11:10
Я і не висловлювалась проти тих, хто голосував за ПР. І тим паче не назву їх "бидлом", я навіть не простежила хто так назвав?
Моя мати голосувала за ПР по принципу "аби не Юля", що ж мені власну матір назвати бидлом?? Ви що, люди)))) Я їй сказала, що вона недалекоглядна)))) Але спорити з нею марно, важкий характер)))) Та я рідко коли намагаюсь когось переконати. Свекруха взагалі за комуністів Багато хто на мою відповідь "голосую за Свободу" робив такі великі очі...

Олю, я вже пояснила і аргументувала свій вибір. Когось влаштують аргументи, когось ні. І таки да - "перемен требуют наши сердца".

Я не можу голосувати за партію, на чолі якої сидить вор і насильник, хоч і з анульованою судимістю. Не можу голосувати за партію, на чолі якої людина, яка відмивала мільйони в той час, коли майже вся країна харчувалася лише макаронами. Це проти моєї совісті. Ось як цього разу складався мій вибір.

Замовляємо Англію і Америку разом/330ba11b217e663c6d1ff8e31a0a8c77
Код на знижку 10$ при першому замовленні з IHerb RSQ715 http://ru.iherb.com/?rcode=RSQ715
moonsun

moonsun

Заходил(а): 20.10.2017
moonsun
VIP пользователь
   29 October 2012
Дівчата, побережіть сили, не нервуйте. Зараз, коли вже проголосовано і рахують, просто треба чекати. Пояснювати логіку свого вибру так, щоб опонент зрозумів, можливо тільки, коли а) опонент дійсно хоче зрозуміти, а не вишукує, проти якої частини репліки приводити наступні аргументи; б) здатний визнавати своє незнання; в) вміє сприймати інформацію, яка протирічить його світогляду, без критики. Власне пояснення варто розбивати на короткі обмежені частини, відкривати під кожну окрему тему, де приводити історичні довідки, аналогії з досвіду інших народів, і вже потім логіку та своє розуміння. Тут це неможливо за цілою купою причин та й сенсу немає особливого.
Особисто для себе я розділили за віковим цензом:
покоління моєї бабусі (30-40 рр народження) я не чіпаю, але не виправдовую їхнє прагнення триматися за совок;
ще старше покоління (20-30 рр народження) можу зрозуміти, проте серед них дуже багато тих, хто енавидить його всіма фібрами душі. як би їх не навчали, як не лякали, вони з родини винесли пам'ять про волю і впізнали її, коли совок впав, зі сльозами дізнавалися про історію родини, яка була прихована весь цей час. ну тут треба зважати на спеціфіку мого кола родини і спілкування, бо з люмпеном ми перетинаємось дуже мало і ТТТ;
діти війни (30-40 рр народження) - окрема тема, це покоління, якому зламали хребет при народженні, вони навчились боятися раніше, ніж ходити, не те що розмовляти. їх я, чесо кажучи, намагаюсь уникати у суперечках;
всі, хто старші і згодні на совок, чекають, що хтось щось дасть, не цікавляться історією власної землі далі, ніж курс радянської школи і прорадянської РФ, обирають дупою, а не головою (дупою - це коли нею є на що сісти, є, що на неї натягнути, і дали нею на концертах потрясти - ось це цяця, ось це гарно, ось це привід проголосувати) так от ось цих всіх зневажаю і кажу про це відкрито. як люди вони можуть бути найприємніші і найчудовіші, можливо, але як громадяни, як ті, хто бере на себе відповідальність формувати майбутнє країни, голосуючи без достаньої кількості знань та роздумів, вони в мене не виликають ажання зрозуміти і пожаліти, все рівно навпаки.
Перемогла в собі толерастію. Відверто не поважаю тих, хто бажає нашим дітям і онукам того, від чого страждали наші батьки і діди. Зневагу проявляю у будь-який незаборонений законодавством і правилами форуму спосіб. Роблю це навмисно і з задоволенням.

Україні фактично оголошено війну. Кожний, хто підтримує словом і ділом країну-агресора, РФ, є військовим злочинцем. Ваша, зрадники, точку зору є підставою для неповаги, ненависті і всіх інших почуттів і дій, на які нормальний громадянин держави здатний до нападників і їхніх прибічників.

jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   29 October 2012
Цитата: #9313 Черника 29 October 2012, 11:48
 І якщо людина не бачить далі свого носа - то вона обмежена. Якщо для неї головне - не напружуватися у власному болоті - то воно бидло.
Так це всього-навсього визначення слів. Хай неточне і не може претендувати на повне, але всього навсього визначення.
Якщо ж Ви сприйняли це на свій (чи чийсь) рахунок, то це означає, що Ви визнаєте, що не бачите далі свого носа, а також найголовнішим вважаєте не напружуватися у власному болоті.
Просматривают эту тему:

Forum