• (3) Поддержать автора
  • Поделиться

Прививки (часть 2)

Конфетти   
VIP пользователь   
02 February 2013 128462 1391
IIIaneLbka

IIIaneLbka

Заходил(а): 01.10.2015
IIIaneLbka
VIP пользователь
   19 September 2013

Цитата: Ссылка (19 Сентябрь 2013 10:36)
не с 3-х, а после 4-х! до 4 -х манту не делают!

да как это???моя кума сделала месяц назад годовасику своему манту)) а после КПК)
Синий бублик

Синий бублик

Заходил(а): 25.06.2018
Район: Центральный
Синий бублик
VIP пользователь
   19 September 2013
мне в тубдиспансере на отсутствие у Полины манту не сказали ничего, мол-всего два года, все в порядке
в саду на собрании сказали,что теперь манту до 4 лет не делают, что очень правильно, я считаю, можно вообще ее отменить уже
Dyusha

Dyusha

Заходил(а): 18.02.2021
Район: Заводской - Намыв
Dyusha
Новичок
   19 September 2013

Цитата: Ссылка (19 Сентябрь 2013 10:45)
да как это???моя кума сделала месяц назад годовасику своему манту)) а после КПК)

да, нам медсестра сказала, что до 4 лет отменили. делают только по показаниям . тут выше уже это обсуждалось пару недель назад. и нет никакой связи между именно КПК и манту, что-то ваша медсестра  перепутала  кстати, манту можно делать не раньше ,чем через месяц после любой прививки
Gloria*

Gloria*

Заходил(а): 08.09.2023
Район: Ленинский
Gloria*
VIP пользователь
   19 September 2013
Не знаю как манту без КПК, а КПК без манту нам сделали в годик (в июне). В августе приглашали на манту (она появилась в нашей поликлинике), но мы были с соплями и на море собирались, не сделали тогда. Так что годовасикам, если она есть в поликлинике, ее точно делают.
Natusik-mamusik

Natusik-mamusik

Заходил(а): 27.09.2018
Телефон: 095-93-77-188
Natusik-mamusik
Активный пользователь
   19 September 2013

Цитата: Ссылка (19 Сентябрь 2013 15:11)
Не знаю как манту без КПК, а КПК без манту нам сделали в годик (в июне). В августе приглашали на манту (она появилась в нашей поликлинике), но мы были с соплями и на море собирались, не сделали тогда. Так что годовасикам, если она есть в поликлинике, ее точно делают.

Манту до четырех отменили
Жизнь хуже, чем хочется, но лучше, чем кажется.
@Цветочек@

@Цветочек@

Заходил(а): 30.01.2018
Район: Ленинский - ЮТЗ
@Цветочек@
VIP пользователь
   19 September 2013

Цитата: Ссылка (19 Сентябрь 2013 14:28)
мне в тубдиспансере на отсутствие у Полины манту не сказали ничего, мол-всего два года, все в порядке в саду на собрании сказали,что теперь манту до 4 лет не делают, что очень правильно, я считаю, можно вообще ее отменить уже

а у нас в саду, недели 3 назад только собирали согласие или отказ от прививки Манту, приходили прямо в сад делали, мы как раз в группе до 4-х лет
Gloria*

Gloria*

Заходил(а): 08.09.2023
Gloria*
VIP пользователь
   19 September 2013

Цитата: Ссылка (19 Сентябрь 2013 15:25)
Манту до четырех отменили

Ну Вам может и отменили, а мне в середине августа звонила медсестра и звала дочь сделать пробу Манту.
Чумачечая

Чумачечая

Заходил(а): 19.12.2020
Район: Центральный - Соляные
Телефон: 0639862958
Чумачечая
VIP пользователь
   19 September 2013

Цитата: Ссылка (19 Сентябрь 2013 15:11)

получается, в какой-то поликлинике делают, а в какой-то другой нет?????????? Бред какой-то.............
Когда власть любви превзойдёт любовь к власти, настанет мир на земле.

"Жить так, как вы хотите, это не эгоизм.
Эгоизм – это когда другие должны думать и жить так, как вы хотите."
IIIaneLbka

IIIaneLbka

IIIaneLbka
VIP пользователь
   19 September 2013

Цитата: Ссылка (19 Сентябрь 2013 15:42)
Ну Вам может и отменили, а мне в середине августа звонила медсестра и звала дочь сделать пробу Манту.

дада, аналогично) и при чём в обязательной форме прийти на манту!!! хммм
Нафаня

Нафаня

Заходил(а): 24.06.2015
Телефон:
Нафаня
VIP пользователь
   19 September 2013
девочки, нам на собрании в саду официально медсестра сказала - манту до 4-х лет отменили!
Какая сила в маленькой руке! Малыш, едва переступают ножки, Он весь мой мир, зажатый в кулаке, шагающий со мною по дорожке. И я, имеющая стаж и дом, Друзей и грамоты, авансы и получки.Сейчас иду и думаю о том,что нет опоры, крепче этой ручки!
gala kiss

gala kiss

Заходил(а): 06.12.2018
Телефон: 066-808-38-98
gala kiss
VIP пользователь
   20 September 2013

Цитата: Ссылка (19 Сентябрь 2013 02:00)
три дня назад нас медсестра звала на прививку. на пентаксим. на Декабристов. еще обмолвилась, что ее много привезли,хоть и советовала поторопиться. а что за карантин?
неделю назад моим знакомым тоже делали, и я знаю их много завезли, а нам с недели делать, была во вторник в прививочном кабинете, сказали вакцин нет, на карантине. подробностей не знают.
семейный фотограф запись по телефону 066 808 38 98 http://galinakisel.com/
jozh

jozh

Заходил(а): 17.12.2013
jozh
VIP пользователь
   01 October 2013
Потрібна порада.
Ситуація наступна: дочці зараз за віком (в 14 років) маємо робити щеплення АДС та від поліомієліту. АДС ми робити й планували (від поліомієліту ні, але зараз не про це), і я собі на це спокійно була налаштована, он вже й у школі папірець відповідний дали, вже й аналізи поробили для перевірки, те-се.
А тут раптом дочка сьогодні мені заявляє, що їй робили лише БЦЖ, і ніяких щеплень більше не робили, навіть у 6 років. (Для тих, хто не в курсі нашої сімейної історії: дочка всиновлена років півтора тому, тож що там було раніше насправді - я геть не знаю). В карточці всі щеплення вказано повністю. Але дочка запевняє категорично, що не робили, і що її мама та бабуся теж казали, що щеплення не робитимуть. Тобто виходить дилема, або щось плутає дочка, не пам'ятає цього просто, або в карточці підроблені дані. І я тепер в розгубленості. Чи можна робити це чергове щеплення, якщо до того таких щеплень АДС не було взагалі, чи треба якось інакше в такому випадку поступати? Чи можна якось дізнатись (може, є якісь методи?), чи було зроблено раніше хоч щось? Як мені тепер діяти? /26
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
alisa

alisa

Заходил(а): 15.07.2023
alisa
мати-єхидна
   01 October 2013
Яка різниця? Імунітет проти правцю та дифтерії все одно тимчасовий. 
Можна здати аналіз для виявлення антитіл до правцю та дифтерії. 
Не твоя вина – що ти батька свого син
А твоя біда – не вміти бути ним
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   01 October 2013

Цитата: Ссылка (01 Октябрь 2013 20:57)
Яка різниця? Імунітет проти правцю та дифтерії все одно тимчасовий.  Можна здати аналіз для виявлення антитіл до правцю та дифтерії. 

Якщо вірити календарю щеплень, то там у віці до 18 років, у випадку порушення календаря, треба ввести всі 3 дози АДС, з дотриманням відповідних інтервалів. Ось цитата:
Дітям старше 7 років та дорослим, які раніше не були щеплені або не мають даних щодо вакцинації, проводять щеплення АДП-М триразово (інтервал між першим і другим щепленнями має становити 30-45 днів, між другим і третім - 6-12 місяців). Ревакцинація дітей у віці 15-18 років, які отримують щеплення поза цим Календарем, здійснюється з мінімальним інтервалом 3 роки після останнього щеплення для профілактики дифтерії та правця.
Тобто, виходить, треба щепити одноразово, якщо була попередня вакцинація, і тричі, якщо не було.
Страшно - це коли ти вбиваєш в собі Людину. Не можна керуватись страхом, коли вирішується твоя доля.
Ставлюся з відвертим презирством до будь-кого, хто підтримує нинішній владний режим хоча б за допомогою слів типу "всі вони однакові" або вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.
Morkovka

Morkovka

Заходил(а): 12.08.2021
Телефон: 063 137 00 04
Morkovka
VIP пользователь
   01 October 2013
Девчат, у малого лезут зубы первые, два нижних одновременно, а мы всё никак не попадём на АКДС первую. Как определить, что нам можно уже на прививку, когда они вылезут полностью или когда его беспокоить перестанут(а беспокоят сильно, челюстям клацает и подвывает:))?

Yuli

Заходил(а): 13.03.2020
Телефон: 0979172581, 0630567088 Юля
Yuli
Активный пользователь
   02 October 2013
девченки,кто знает где можно договориться за прививки(чтобы не делала,а поставили запись,что они есть).Нужно скоро в сад оформляться а прививок нету и делать не хочу и не буду!Или посоветуйте ,где можно купить прививочную карту или медотвод.Спасибо заранее.Если не затруднит пишите в личку.
IIIaneLbka

IIIaneLbka

IIIaneLbka
VIP пользователь
   02 October 2013

Цитата: Ссылка (01 Октябрь 2013 21:39)
Девчат, у малого лезут зубы первые, два нижних одновременно, а мы всё никак не попадём на АКДС первую. Как определить, что нам можно уже на прививку, когда они вылезут полностью или когда его беспокоить перестанут(а беспокоят сильно, челюстям клацает и подвывает:))?

у нас та же песня((((...как мне объяснил наш врач,главное чтоб у ребёночка не было температуры,насморка кашля,а зубки это дело такое,они могут вылезти,и не заметите!
Синий бублик

Синий бублик

Заходил(а): 25.06.2018
Синий бублик
VIP пользователь
   02 October 2013

Цитата: Ссылка (02 Октябрь 2013 14:24)
девченки,кто знает где можно договориться за прививки(чтобы не делала,а поставили запись,что они есть).Нужно скоро в сад оформляться а прививок нету и делать не хочу и не буду!Или посоветуйте ,где можно купить прививочную карту или медотвод.Спасибо заранее.Если не затруднит пишите в личку.

при оформлении медкарты в поликлинике,пишите официальный отказ от прививок у врача,врач обязательно ставит печать, с прививочным и бегунком идете ставит красную печать и все это несете в садик. никаких больше телодвижений не нужно.
mamatanya

mamatanya

Заходил(а): 15.06.2019
Телефон: 063 491 2019
mamatanya
VIP пользователь
   02 October 2013
"раніше не були щеплені або не мають даних щодо вакцинації," - я так розумію Вашу цитату, що треба робити тричі, якщо невідомо, що там було до цього моменту.
jozh

jozh

jozh
VIP пользователь
   02 October 2013

Цитата: Ссылка (02 Октябрь 2013 15:48)
"раніше не були щеплені або не мають даних щодо вакцинації," - я так розумію Вашу цитату, що треба робити тричі, якщо невідомо, що там було до цього моменту.

Воно-то так за законом. Але, по-перше, я не зовсім розумію ці нюанси, а чи не буде завдано шкоди, якщо при все-таки наявності тих попередніх щеплень ми зараз зробимо тричі? Хоч і написано так в законі, але хтозна.... А по-друге, в карточці у нас стоять всі щеплення, тож якщо я з доброго дива почну вимагати зробити тричі (чи навіть просто опишу проблему), навряд чи лікар буде адекватно на це реагувати. /unsure Тим паче, наш дільничий педіатр, я ж її знаю... Скаже, щоб дитина не придумувала дурниці, і все на тому... Вони ж базуються на офіційній документації. /26 І знову ж таки, виходить, чи не завдамо шкоди, якщо зробимо як по плану за реальної відсутності тих попередніх щеплень? В законі ж сказано про те, що в даному випадку треба тричі. /unsure
Просматривают эту тему:

Forum