vestigial VIP пользователь
29 December 2013
Ох, дівчата... НІКОЛИ не замовляйте двері у "ЧП Григорьев" (на накладній) - двоповерхова контора на кільці трамваю біля Центрального Ринку (8 Березня, 79-Б). Вони ще звуть себе "Сеть магазинов "Монолит" (на візитці).
Вівторок, 17 грудня. Замовляємо 6 дверей міжкімнатних. Сплатили 2000 грн задаток, заміряти прийшов їхній майстер десь о 17й, кажуть - в суботу приїдуть двері, о неділі вріжемо там ручки-петлі, і в понеділок ставитимемо. Приємно...
Неділя, 22 грудня. Мовчали-мовчали, телефоную. Ой, тільки-но приїхали двері, у вівторок поставимо.
Четвер, 26 грудня. Таки привезли ті двері - в середу "машина зламалась". Ставлять на піну. Отримали 3000 решту за двері при 2 свідках.
Субота, 28 грудня. Нам телефонує наша дизайнер - виявляється, що кухонні двері на 15-20 см коротші ніж треба! Про стан "офігеть..." я не кажу! Йдемо на фірму, питаємо - як же так, що ж ви там виміряли? відморожуються, кажуть що двері стандартні, не подобається - замовляйте за 3000 дубові! їдемо на квартиру. Так, 15-20 см, я просто не можу доскочити. "Майстер" пропонує це просто все запінити! Наличники не ставить, "в мене на них немає часу", і вимагає повну оплату. Звичайно, отримує відмову - послугу, яку не надано, оплачувати ми не будемо.
Неділя, 29 грудня. Двері не поставлені, знов вимагається повна оплата (за незроблену роботу)! "Майстри" починають виносити двері. Я викликала міліцію.
1) Отака я бяка. Тим і пишаюся.
2) Той, хто сказав "сидіти на попі рівно" забув, що пласка від сидіння срака - з біса неприваблива