В мій чорний список попадає Кафе-бар HUNTER (знаходиться на проспекті - 3 Слобідська за АТБ як підніматись в сторону Комсомольської).
Прийшли вчора з чоловічком подивитись футбол (перший раз там були,зовні виглядає нічогенько,культурненько)
Ой,я така розчарована,що навіть не знаю з чого почати
В цьому барі на літньому майданчику 4 офіціанти,і всі 4 стажери

Ну,думаю,нічого страшного,треба набратися терпіння,люди ж мають якось вчитись,хто де може,там і працює

Офіціант ЗОВСІМ не орієнтується ні в цінах на пиво,ні в наявності його,не знає навіть самих популярних позицій меню

Кожен раз бігав і казав :Сейчас спрошу,сейчас узнаю
Ціни на їжу на перший погляд не дуже страшні (але як потім виявилось на перший погляд)
Замовили шашлик (1порцію), 14 грн за 100г, в меню пише (що подається м"ясо,лаваш і зелень) і хотіли сьомгу під вершковим соусом 15 грн за 100 г. Бігав,він,бігав,я все терплю,думаю,ладно,не хочу нагружати хлопчину (а за сусіднім столиком сидить і відпочиває власник кафе),тут прибігає той стажер і каже,що мінімально замовити порцію можна 250г. Кажемо,гаразд,виконуйте! прибігає ще через 1 хв,каже.ви знаєте,сьомга буде коштувати 150грн

З якого дива?

Кажемо,ладно,давай тоді 2 шашлика по 250г.
Насіння соняшника пише в меню 5 грн. Питаємо,що то за насіння,ну чищене,не чищене,пачечка чи як? він довго на нас дивився думав,бігав перепитувати

і в результаті,принесли масюпуньку скляну мисочку (така як для соусів,сама маленька),де було 50грам чищеного насіння,навіть не смаженого,а сушеного
Ну добре,тут дивлюсь встає власник,йде смажити наші шашлики,ми зраділи,думаємо,ну якщо власник вже на місці і сам смажить,то погано точно не зробить

Як виявилось,з обіцяного в меню до шашлика нічого не входить (лаваш,зелень). Все окремо,купи собі хліб,соус і зелень. навіть в поганих палатках дають хліб,зелень і соус як додаток в подарунок,а тут.......короче жмоти!

Принесли на тарілці досить багато шашлику і мариновану білу цибулю. Шашлик був нарізаний дрібними кусками і добре просмажений і смачний.
Десь в душі,я розумію,що ми ледве допихаємо те м"ясо і виникає підозра,що його там було не 500г (по 250г порція)
Приносять рахунок.а там 675 грам м"яса,і відповідно сума більша,ніж та,на яку я розраховувала. Питаю офіціанта,я ж просила 2 порції ПО 250г кожна,чому тут більше? Пішов виясняти до......................власника

,той сказав,що так кухня нарізала і зважила (інакше не можуть

) Короче заплатили ми,і зрозуміли,що то кафе суцільний обман,і що саме гірше,цей обман починається з самого ж начальника
Так що не ходіть туди люди,бо намахають всі підряд і оком не моргнуть
Серцем і душею з ними.......!