jozh VIP пользователь
18 October 2012
Цитата: #9647 k-vitka 18 October 2012, 14:02
верно все сказано, даже нечего добавить.
Но, наверное, очень трудно маме в тот момент принять мудрое решения, не опираясь на разговоры соседей, пересуды и другие факторы, а просто подумать о своем ребенке. Почему людя стараются делать, то, что по их мнению должен кто-то одобрить, то ли сосед, то ли сотрудник, то ли просто прохожий?
а может легко говорит, пока сам смотришь со стороны? у нас все же еще живет в сознании, что ребенок только в браке... даже если от этого оба страдают
Давайте все-таки не плутати поняття. Одружуватися на матері своєї дитини - то одне, а просто виконати свій батьківський обов'язок - це геть інше. І перше дуже часто аж геть не є достатнім для другого. Я б не стала примушувати одружуватися, це вже справа особиста цих двох, але по відношенню до дитини свій обов'язок можна виконати і без одруження.
Страшно - це коли ти
вбиваєш в собі Людину. Не
можна керуватись страхом, коли
вирішується твоя
доля.
Ставлюся з відвертим
презирством до будь-кого, хто
підтримує нинішній владний
режим хоча б за допомогою слів
типу "всі вони однакові" або
вірою в телевізійні новини.
Не жалію і не співчуваю тим, хто трясучись робить проти власної совісті те, що велено зверху, оправдуючись тяжкою долею чи необхідністю зберегти роботу.
Я не повинна жити за правилами тих, хто продав і далі продає майбутнє наших дітей за гречку або за свій страх. І тим паче не повинна їх за це поважати.
Покинула форум, бо не хочу більше годувати тролів, та ще й за підтримки модератором.